Nya videon visar en dag i Zlatans liv – och det är exakt som du tänkt dig

Att man har ett trevligt liv när man drar in cirka tre miljoner kronor i veckan trodde nog de flesta. Men att det är så här skönt att vara Zlatan visste du nog inte.


Efter Zlatan Ibrahimovics övergång till Manchester United så är hysterin kring svensken total. Överallt går det att läsa om Zlatans nya nummer eller om hans rekord i klubben som han tillhört i EN dag.

Och hysterin verkar inte nå några gränser. Nu har en en Zlatan-imitatör gjort en magisk video som visar hur en dag i Zlatans liv ser ut. Och det verkar vara väldigt enkelt och trevligt.

Du vet känslan när du springer till en tunnelbana och de stänger dörrarna precis framför dig och åker iväg. Pinsamt tycker de flesta och svär kanske lite för sig själv. Det gör inte Zlatan, han visslar och begär att tåget kommer tillbaka.

Och du vet när man precis gått in i någon skum gränd och ser en ännu skummare person några meter framför dig. Och vips två minuter senare har du blivit av med plånbok och mobil. Riktigt så fungerar det inte för Zlatan. Zlatan ger nämligen inte bort saker. Han tar saker.

Se videon nedan och följ med i många olika scenarion som en vanlig person inte fixar men som Zlatan fixar helt utan problem.

Visst ser det bekvämt ut?

Man borde kanske bli Zlatan ändå.

Vill du läsa mer artiklar från Nyheter24 kan du ladda ner vår app. Det gör du genom att klicka på det här blåa ordet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är ditt liv så här enkelt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.