Martial mot Albanien. - Foto: Bildbyrån
Det var mycket som inte gick Anthony Martials väg i går.
Det var mycket som inte gick Anthony Martials väg i går. - Foto: Bildbyrån

United-fansen backar stjärnan efter kritiken: "En Guldbollen-vinnare"

Förtroendet från start schabblades bort illa kvickt för Anthony Martial. På Twitter har han fått utstå hårt kritik efter sin insats mot Albanien – men United-supportrarna försvarar honom till döden.

Nej, det ville sig inte riktigt för Anthony Martial mot Albanien i går. Fransmannen fick något överraskande chansen från start samtidigt som lagets största stjärnor Paul Pogba och Antoine Griezmann snällt fick inleda på bänken.

Men det blev varken som förbundskaptenen Didier Deschamps eller Martial själv hade tänkt sig. Manchester United-spelaren var knappast vän med bollen och uträttade ingenting av värde för "Les Blues" i den första halvleken – och blev utbytt direkt i halvtid.

– Han mår inte bra. Det ser inte ens ut som att han vill vara där, sa Daniel Nannskog i SVT:s EM-studio.

På Twitter var kritiken hård mot Martial efter matchen.

Några som däremot försvarar 20-åringen är United-supportrarna själva. De menar att ingen kan bedömas på en halvlek och en supporter sticker ut hakan och konstaterar redan nu att Martial en dag kommer ta emot pris som världens bäste fotbollsspelare.

Frankrike vann matchen med 2-0 efter mål av Griezmann och Dimitri Payet. Se också den fullkomligt magiska reaktionen från Payets klubblagstränare vid 2-0-målet.

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.