Här är sjukaste dubbelräddningen någonsin

Matchen med stort M. U20-mötet mellan Uruguay och Peru hade allt – och framför allt den galnaste dubbelräddningen någonsin.

Angelo Campos. Lägg namnet på minnet. Han kan nämligen ha gjort den mest sinnessjuka dubbelräddningen du någonsin har sett. När U20-mötet mellan Peru och Uruguay stod 2–3 med bara fem minuter kvar att spela gjorde Campos livets räddningar.

Han blev först lurad av Uruguays Gonzalo Bueno som bara behövde rulla in bollen i mål. De försökte han också med – men det var bara det att Campos gjorde en löpning á la Usain Bolt och hann tillbaka och räddade bollen precis vid mållinjen.

Bueno fick en till chans på returen men även där han Campos först. Smått osannolikt.

Bara två minuter senare kvitterade Peru på straff genom Cristian Benavente – men vem brydde sig om honom? Matchens lirare var utan tvekan Angelo Campos.