Den här killen fick sig en ordentlig överraskning.
1 av 3
Den här killen fick sig en ordentlig överraskning.
Han satt och lirade med vännerna när han hittade sin flickväns profil.
2 av 3
Han satt och lirade med vännerna när han hittade sin flickväns profil.
Det går väl inte att dra hs efter ett sånt avslöjande?
3 av 3
Det går väl inte att dra hs efter ett sånt avslöjande?

Spelade Counter-Strike – då fick han reda på att flickvännen var camgirl

Vad som började som en vanlig CS-kväll med killkompisarna blev inte alls vad den här killen trodde. Han fick nämligen reda på att hans flickvän, i hemlighet, jobbade som camgirl.


En kille på forumet Reddit har öppnat sitt hjärta om en kväll som förändrade hans förhållande med sin flickvän totalt.

Det började som en vanlig CS-kväll för han och hans vänner i Skype, när en av hans vänner plötsligt delar en länk till en hemsida där tjejer visar upp sig framför kameror mot betalning, skriver ITechpost.com.

Men han fick sig en ordentlig chock när det visade sig att hans flickvän hade en profil på sidan. Ett karriärval han inte visste något om.

– Jag kunde inte röra mig, min kropp var i total chock, skriver han i inlägget.

På hennes profil och på andra liknande sidor hittade han ett 20-tal filmer på flickvännen, och han kan inte förstå varför hon valt att göra så här, då hon inte verkade tjäna så mycket pengar på det.

– Vi är inte rika, jag betalar för nästan allt. Jag förstår inte varför hon gör det här om det inte är för pengarna. Hon köper inga saker och jag har sett hennes bankkonto. berättar han enligt Fraghero.

Killen kunde inte hantera tjejens okända hobby, eller kanske var det att hon valde att hemlighålla det för honom, hur som helst uppdaterade han tråden och berättade att han hade gjort slut med tjejen.

– Ja, vi gjorde slut.

På tal om att det händer underliga grejer på internet – någon har gjort ett soundtrack till den svenska stjärnan Olof "Olofmeister" Kajbjer.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du dumpat din partner efter en sån hemlis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.