1 av 3
2 av 3
3 av 3

Kille klagade på sin uppkoppling – här är Telias klockrena svar

Tydligen satt personen på landet och spelade CS:GO, han var riktigt nära att bli Global men det struntade John på Telias kundtjänst totalt i.


Alla har nog någon gång klagat på sin uppkoppling, och det värsta som finns är när du inte får någon som alls förståelse. Men den här killen som satt och spelade CS:GO kunde inte undvika att gilla JohnTelias kundtjänsts svar när han skickade iväg ett något argt meddelade till Telia.

Det var på Facebook som Jolan Svensson, 18, skrev till Telia att hans internet gick väldigt segt och att de även pratat med Telia som meddelat att de skulle lösa ärendet.

Och nu var det ju så att Jolan inte bara skulle surfa på nätet, han höll nämligen på att spela sitt favoritspel Counter-Strike Global Offensive och hade nu blivit bannad från spelet på grund av att internet hade varit för långsamt.

På inlägget skrev en person att Telia skulle visa mer respekt då han försökte nå Global (högsta ranken inom spelet).


Bildkälla: Facebook


John som arbetade på Telias kundtjänst gav då ett underbart svar. Han tyckte inte det var något att bråka om då det bara handlade om att bli Global, han tyckte Jolan kunde återkomma när de satt i en ESL-final, vilket är en stor turnering inom E-sport.

Jolan tog som tur var Johns svar på ett bra sätt och blev till och med så sugen att han själv ville spela med honom.

Och internetuppkopplingen? Ja, den blev bättre. Telia skrev inte bara den klockrena kommentaren utan hjälpte även Jolan med sitt internet.

– Det var ett roligt svar men jag fick hjälp också. Nu funkar allting kanon, säger Jolan till Nyheter24.


Bildkälla: Facebook

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lider du med killen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hirscher gör comeback – för Nederländerna

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

2 timmar sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.