Lionel Messi på lyxig bröllopsresa – tog med sig lagkamraten

Den 30:e juni gifte sig Barcelonastjärnan med sin Antonella Roccuzzo, nu är paret på en karibisk drömresa - dock inte ensamma.


Lionel Messi och hans fantastiska fru Antonella Roccuzzo gifte sig i juni, bröllopet hölls i hemstaden Rosario, Argentina. Nu är paret på en romantisk smekmånad på den karibiska ön Saint Barthélemy , dock är de långt ifrån ensamma på paradisön, skriver The Sun.

Det är nämligen så att paret har fått besök av Messis lagkamrat Luis Suarez och hans familj. Frågan är om anfallsduon klarar av att resa utan varandra. Barcelonastjärnan och hans barndomskärlek kommer få det svårt att hitta utrymme för romantik då det omges av familj och vänner. 

Men tittar man på bilderna ser det ut som att samtliga är har det väldigt trivsamt. Alla ler och glassar runt på den lyxiga ön. Suarez flickvän Sofia Balbi och nygifta Antonella la båda upp flera bilder från den drömmiga resan på sina Instagram-konton.

Se bilderna från Messis härliga bröllop med massvis av kändisar i spelaren. 


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du tagit med din kompis på bröllopsresan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

idag 16:54
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.