Sätt den bästa bildtexten – vinn 100 000 kronor

Floyd Mayweather Jr hånar Conor McGregor på Instagram och ger nu sina fans en möjlighet att vinna 100 000 kronor om de hjälper honom.


Trots att Floyd Mayweather Jr lagt handskarna på hyllan så har det under en längre tid spekulerats om att han ska ställas mot Conor McGregor i en boxningsmatch. Spekulationerna ökade också när UFC-stjärnan McGregor nyligen fick sin boxningslicens i Kalifornien.

De båda har även under en längre tid skickat pikar till varandra och stämningen mellan de båda har varit långt ifrån mysig. Nu har Mayweather höjt nivån på det hela genom ett inlägg på sin Instagram med ett rejält hån och där du kan tjäna lite snabba pengar.

Under torsdagen la han upp ett klipp på när McGregor slåss mot Nate Diaz och förlorar. Till slut dyker Mayweathers ansikte upp i rutan där han bland annat hånler åt den slagne irländaren. Och nu vill den förre detta boxningsstjärnan att hans fans ska skriva en bildtext till klippet. Den bästa vinner cirka 100 000 kronor.

Klippet har redan fått 115 000 kommentarer och tävlingen pågår fram till måndagen den 19 december. 100 000 kronor kan ju sitta bra under juletiderna så du borde kanske ta chansen.

Du kanske också vill se en annan bild som Mayweather lagt upp på sin Instagram. En bild som fick alla att haka upp sig på en detalj.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.