Ana.
Ana.

Trumps dom: Fotbollsstjärnans fru är den vackraste kvinnan i världen

Det går tungt på planen för stjärnan så vi får hoppas att Trump inte snor hans fru.


Efter att Donald Trump vunnit presidentvalet i USA har medierna varit fullproppade med nyheter om honom. Det betyder även att gamla saker har kommit upp till ytan, så är fallet i frågan vem Trump tycker är världens vackraste kvinna.

Det var när Trump befann sig i Serbien för tre år sedan och träffade landets dåvarande premiärminister Ivica Dacic som han berättade för honom vem han tyckte var den vackraste kvinnan i världen.

Under deras möte skriver The Mirror att Dacic berättat att det enda Trump pratat om i 15 minuter var om Bastian Schweinsteigers fru Ana Ivanovic. Trump sa bland annat "hon är den vackraste kvinnan jag sett i hela mitt liv".

Något år senare träffade även Trump sin crush. På Twitter la Ivanovic upp en bild på sig själv och Trump med texten "träffar bossen", skriver The Mirror.

Twitter

Just nu befinner sig Bastian i en rejäl frysbox i United och fick nyligen inte ens vara med på lagfotot. Vi får därför hoppas att Trump inte kommer och snor hans fru. Det skulle nog bli en hård smäll för tysken.

Och vad tycker egentligen Trumps fru Melania Trump om det här?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.