Nu får det vara nog – ni kan inte presentera en tröja så här United

År efter år presenterar klubbar sina nya tröjor på konstiga och onaturliga sätt. Vem gillar det? Vem tycker det här är coolt?


Då var det dags igen. Manchester United släppte deras tredje matchställ under gårdagen. Bland annat frontade Zlatan Ibrahimovic presentationen som bara är så konstig.

Till Uniteds försvar är de inte ensamma. Nästan alla klubbar slår på stort när den nya tröjan ska presenteras. Och självklart ska de göra det, klubbarna vill såklart sälja tröjor vilket är en stor del av deras inkomstkälla. Men det finns andra sätt att göra det på än att göra som United nu gjort:

Varför skulle Ashley Young stå så där? Jag säger som förra jurydeltagaren i Idol.


Jag kan inte ens förstå att spelarna går med på det här. Jag har alltid undrat över att många klubbar, både i Sverige och i utlandet inte bjuder supportrarna på att få komma närmare sin klubb de älskar genom reportage och djupare intervjuer med spelare.

Jag har alltid kommit fram till slutsatsen att spelarna hellre är hemma och spelar FIFA, men om de nu går med på det här...

En annan klubb som nyligen släppt sin hemmatröja för kommande säsong är Arsenal. Och det är hit klubbar borde kolla för att få inspiration.

Inga konstiga poser och inga sängkammarblickar, utan endast tre ganska snygga fotbollsspelare som bär upp en tröja bra. Det räcker så.

Ett stor plus är också att de inkluderar supportrarna i presentationen, det är ju dessa som ska köpa tröjorna så det får väl ses om en ganska smart idé att ha en bra kontakt med dem.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.

Tysk VM-guldhjälte död

1 timme sedan
VM-guldhjälten Bernd Hölzenbein har avlidit, skriver hans förra klubb Eintracht Franfurt på sin webbplats.

Disney+ sänder Europamatcher

1 timme sedan
De kommande tre säsongerna kommer strömningstjänsten Disney+ att sända matcher från Europa League och Conference League i fotboll, över 340 matcher från varje säsong.

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

1 timme sedan
Sveriges avslutande hemmamatch i EM-kvalet mot England kommer att spelas på Gamla Ullevi i Göteborg.