OS i Paris närmar sig. Spelen kommer att visas i nya tjänsten Max.
OS i Paris närmar sig. Spelen kommer att visas i nya tjänsten Max. - Foto: Christophe Ena/AP/TT

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.


Två strömningstjänster slås ihop till en. Allsvenskan och superettan i fotboll, de stora tennisturneringarna Australian Open, Franska mästerskapen och US Open samt cykelklassikerna Giro d’Italia och Tour de France är sportsliga godbitar som Max har sändningsrättigheter till.

Abonnemangstillägget Sport kostar 260 kronor i månaden och ska läggas till något av de tre basutbuden som kostar från 89 till 169 kronor i månaden.

Men den som enbart är intresserad av att se OS behöver inte köpa till Sport.

"I sommar kommer Max vara det enda stället där du kan streama allt som händer under OS i Paris 2024, och allt OS-innehåll kommer vara tillgängligt för alla Max-användare oavsett abonnemangsform. Detta för att säkerställa att samtliga kunder har full tillgång till världens största sportevenemang," skriver strömningstjänsten i ett pressmeddelande.

Lanseringen sker den 21 maj.

TT
/
HBO
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!