Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez är ett par.
Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez är ett par. - Foto: Petr David Josek & Chris Pizzello

Sjuka summan Cristiano Ronaldos flickvän får om de gör slut

Vid händelse av en eventuell separation mellan Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez så kan den senare förvänta sig en saftig summa på månatlig basis.


Cristiano Ronaldo, 38, är en av världshistoriens allra bästa fotbollsspelare. Vem som innehar förstaplatsen har delat fotbollsfans över hela världen i nästan två årtionden.

Så mycket får Georgina Rodriguez av Cristiano Ronaldo

Till vardags delar portugisen livet tillsammans med flickvännen och modellen Georgina Rodriguez, 29. Paret har inte gift sig men har tre gemensamma barn. 

Cristiano Ronaldo har sedan tidigare sonen Cristiano Ronaldo Junior. Vem som är mamma till honom är dock höljt i dunkel då det enligt Ronaldo senior är en surrogatmamma som bidragit till sonens existens.  

Frågan är vad som händer med storstjärnans förmögenhet om paret går isär. De är inte gifta men trots det har paret ingått ett avtal, så kallat äktenskapsförord, enligt Aftonbladet.

Vid en händelse av att paret går isär så kommer en ekonomisk fallskärm att vecklas ut för Rodriguez på 100 000 euro, vilket motsvarar omkring 1,1 miljoner svenska kronor. Detta ska då betalas av Cristiano Ronaldo, varje månad, livet ut.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!