Veckans bästa deals
Veckans bästa deals

Här är veckans deals som du inte får missa – 13 grymma kap

Starten av en ny vecka innebär mer grymma priser och billiga erbjudanden. Invig våren med lite nya prylar. Här är våra favoriter.


Vi har samlat de bästa erbjudandena just nu! Perfekt inför en ny årstid.

1. Jacka från Peak Performance

Just nu kan du fynda en av Peak Performances populära jackor – med en rabatt på hela 37 procent. Kanske inte rätt säsong, men en grym jacka för nästkommande vinter.

2. Hårfön

Fixa det ultimata hårsvallet med en simpel hårfön. Den här kommer från uppskattade OBH Nordica och finns att fynda med 55 procent rabatt

3. MacBook Pro

Det är ytterst sällan som Apples prylar går att fynda till ett billigare pris – men nu har du chansen! Den kraftfulla Macbook Pro är nedsatt till knappt 16 000 kronor. 

Det låter som mycket pengar, men datorn är absolut värd varenda öre. Kolla in den bättre här.

4. Vattenkokare under 100 spänn

En smidig vattenkokare är nästan ett måste i köket, men det är lite tråkigt att lägga pengar på. Den här är riktigt billig just nu och kommer i en snygg silverlook.

5. Tv från Samsung

Unna dig en ny tv och ta filmer och serier till en ny nivå. Under 5 000 spänn nu.

6. Fönstertvätt

Håll dina fönster rena – eller tvätta dem på ett smidigt sätt under vårstädningen. Den här fönstertvätten fungerar även för andra blanka ytor, som kakel till exempel. Spana in den här.

7. Nintendo Classic Mini SNES

Upplev riktig nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! Just nu kan du klicka hem en för 888 kronor. Massor av inbyggda spel.

8. Smartwatch från Samsung

Den här klockan släpptes redan 2016, men den är fortfarande aktuell för alla tekniknördar och Samsungälskare. Den kan göra allt en smart klocka kan göra – du hittar den billigast här.

9. Moccamaster

Med 36 procent får du den här kaffekokaren för bara 1 599 kronor. Den finns i flera andra färger också, men den är är billigast just nu.

10. Högtalare från Marshall

Den här högtalaren är inte bara snygg, utan har också riktigt bra ljud! Marshall är kända för sin kvalité, och det här är inget undantag. Kolla in det grymma priset här.

11. Douchebag

Den här ryggsäcken rymmer allt och lite till – och är riktigt populär, även om man inte ens vet vem designern Jon Olsson är. Nedsatt i pris nu.

12. Google Home Mini

Den här smarta röstassistenten kan du använda för styra Spotify, Netflix och andra funktioner i hemmet – endast genom att prata med den. Du hittar den för 499 kronor här.

13. Solglasögon från Quay

Våren är verkligen årstiden då solglasögonen används flitigt. Nu kan du fynda ett par pilotbrillor på rean.


Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.