Här är teknikrean du inte får missa – 20 billiga prylar

Med lite skatteåterbäring på kontot har du nu råd att unna dig allt du suktat efter! Om inte pengarna rullat in ännu, så är de här prylarna ändå på rea och därmed riktigt billiga.


Teknik kan ofta vara dyrt – men nu har du chansen att komma undan riktigt billigt. 


1. iPad Pro

Nu har du chansen att fynda en iPad riktigt billigt. För knappt 4 000 spänn. Spana in den här.

2. Aktivitetsarmband

Här är ett aktivitetsarmband som håller koll på nästan allt du gör. Hur bra som helst för den som tränar eller rör på sig mycket!

Kolla in armbandet här. Kan just nu fyndas för 192 kronor. 73 procent rabatt!

3. Nintendo Classic Mini SNES

Upplev riktig nostalgi med den här populära spelkonsolen. I ett gulligt miniformat! Just nu kan du klicka hem en för 888 kronor. Massor av inbyggda spel.

4. Apple Macbook Pro med 21 procent rabatt

Det är ytterst sällan som Apples prylar går att fynda till ett billigare pris – men nu har du chansen! Den kraftfulla Macbook Pro är nedsatt till knappt 16 000 kronor. 

Det låter som mycket pengar, men datorn är absolut värd varenda öre. Kolla in den bättre här.

5. TV från LG

Maxa alla filmupplevelser med den här populära TV:n från LG. Nedsatt med hela 38 procent just nu. Dessutom är den väldigt stor med sina 60 tum.

6. Smart klocka från Samsung

Den här klockan släpptes redan 2016, men den är fortfarande aktuell för alla tekniknördar och Samsungälskare. Den kan göra allt en smart klocka kan göra – du hittar den billigast här.

7. Bluetoothlurar
Urbanears populära hörlurar Plattan finns även i trådlös modell, så du slipper trassliga kablar som bara är i vägen. Här kan du klicka hem dem nedsatta med 17 procent.

8. JBL Xtreme

Att ösa musik ur en bra högtalare är något som hör till varma sommarkvällar och strandäng. Den här som kommer från JBL är dessutom vattentålig! 

Finns i flera olika färger – du hittar dem billigast här. Högtalaren har ett fantastiskt bra ljud, och är en grym trådlös högtalare till ett billigt pris.

9. Gaminglurar


Maxa spelupplevelsen med ett par bra lurar. De här är ganska populära, och kommer från märket SteelSeries. Just nu kan du fynda dem under tusenlappen.

10. Robotdammsugare

Hur tråkigt är det inte att dammsuga? Med en söt liten robotdammsugare har du någon som gör jobbet åt dig. Kolla in den här till det nedsatta priset.

11. Kylplatta till dator

Med 54 procent rabatt kan du klicka hem den här kylplattan för drygt 130 spänn. Grymt bra för den som ofta sitter med datorn i knät eller i sängen till exempel. Med en kylplatta slipper den gå på högvarv.

12. Lyxig och smart märkesklocka

En smart klocka kan hålla koll på så mycket. Den här kommer från designern Michael Kors, och har alla funktioner i ett snyggt utseende. Teknik och mode i ett! Om du klickar hem den idag så sparar du över 1 000 spänn.

13. Steamer för enklare strykning

Glöm strykjärnet, för nu kan du stryka dina kläder på ett mycket enklare och smidigare sätt. Med en steamer får du bort varenda veck riktigt snabbt! Den här kan klickas hem under tusenlappen just nu.

14. Populär mikrofon

Den här mikrofonen är populär till flera olika användningsområden. Till musikupptagning, streaming, podcasts och egentligen lite allt möjligt. Just nu kostar den inte ens 500 spänn! Så värt det.

15. Apple Watch

Nu har alla Apple-älskare chansen att klicka hem en Apple Watch till ett billigare pris. Kolla in klockan här.

16. Xbox One S

För knappt 2 000 spänn får du Xbox konsol med 500GB utrymme. Inklusive ett fartfyllt spel! 20 procent rea just nu.

17. Billig powerbank

Förläng mobilens batteritid med en bärbar laddare. Den här kostar bara 77 kronor just nu, och räcker till sex uppladdningar.

18. Smartphone från Sony

För knappt 4 000 spänn får du en grym liten telefon från Sony. Kameran är fantastiskt bra, telefonen är vattentålig och är i kompakt design. Kolla in den bättre här.

19. Google Home

Uppdatera ditt hem med en smart högtalare. Den är röstaktiverad, och kan göra massor av saker för dig. Kolla in den här. Trendiga i USA just nu.

20. Gamingmus

Satsa på en bra datormus för den ultimata spelupplevelsen. Åsikterna må vara delade kring den här musen, men många älskar den. Här hittar du den till nedsatt pris.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.