7 weekendresor till våren
Här är 7 grymma weekendresor i vår du inte får missa – till grymma priser!

Här är vårens weekendresor för grymma priser – som är helt magiska

Det verkar dröja ett tag till innan solen och våren kommer till Sverige. Vi har nu spanat in 7 weekendresor och hotellvistelser till grymma priser. Åk iväg med din älskling eller samla kompisgänget.


Vi har listat 7 weekendresor att resa på i vår till grymma priser. Samla ihop ditt kompisgäng och gör något riktigt kul eller avslappnande tillsammans.

1. Weekend på Nynäsgårdens Hotell och konferens

Fly vardagen och åk till Nynäsgårdens Hotell och Konferens. Här får du ett weekend paket för 2 med boende, mat samt frukost. Denna deal blir din för 850 kronor per person här. Det är 33 procent av ordinarie pris och känns så mysigt och prisvärt. 

2. Åk på weekend till Budapest med spa

I denna deal ingår flyg, boende, frukost samt spa. Bo på det 4-stjärniga hotellet Wellness Danubis Hotel Helia. Kolla in hela dealen med weekend till Budapest här, för 1 995 kronor. Verkligen perfekt om du vill komma bort och slappna av!

3. En dröm med weekend till Venedig

Här finns en deal där du får resa till Venedig för endast 2 450 kronor vilket är ett sjukt bra pris. Här kan du välja mellan två till fem nätter på Hotell Centrale Venice. Läs mer om hela dealen här!

4. Skidåkning i Stockholm Flottsbro

Här ingår en natt i stuga för upp till fem personer, två dagars liftkort samt middag och frukost. Perfekt om du inte har möjlighet att åka en hel vecka på skidresa. Från 2 990 kronor och läs mer här.

5. Weekendresa till Krakow

Du kan ta direktflyg från Malmö eller Stockholm och välja mellan tre eller fyra nätter i Gamla stan i Krakow. Betala endast från 1 695 kronor per person och kolla in erbjudandet närmre här.

6. Kryssning med Birka

Åk på en härlig kryssning med Birka där det ingår mat, boende i dubbelhytt, frukost, anslutningsbuss samt all underhållning ombord med nattklubb. Perfekt att åka med någon du tycker om eller kompisgänget. Allt detta kostar endast 1 150 kronor här.

7. Weekend i Stockholm på Hotell Norrtull

Denna deal innehåller två nätter på Hotell Norrtull med dubbelrum, två-rätters middag, frukost samt fördrink. Just nu kan du få detta paket för 2 390 kronor.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.