Spana in 12 möbler till balkongen
12 härliga möbler till balkongen som just nu är på rea

Här är 12 härliga möbler till balkongen – som just nu är på rea

Det börjar bli dags att inreda balkongen och vi har spanat in 12 saker att fylla den med. Sittmöbler för både små och stora ytor, bord samt belysning för att få till den mysiga känslan.


Det börjar bli dags att inreda balkongen. Vi har spanat in 14 saker som ger din balkong en mysig känsla – som just nu är på rea.

1. Stiligt bord i mosaik

Väldigt stiligt med ett mosaikbord som även finns i svart och vitt samt terrakotta. Det bästa är att det just nu är på rea för 609 kronor här.

2. Bänk i bambu

Något som höjer mysstämningen är att ha en del möbler i trä på balkongen. Här finns denna bänk i bambu som just nu är nedsatt 30 procent. Tänk den med fluffiga kuddar och ljusslingor.

3. Klar ljuslykta 

Att placera ut ljuslyktor på balkongen höjer stämningen rejält. Alltid bra när de är något högre så de inte släcks av vinden. Dessa är superfina och den blir din här för 349 kronor.

4. Den perfekta solsängen

Har du lite mer plats på din balkong känns denna säng helt perfekt. Tänk att avsluta en dag i denna säng med någon du tycker om, lite musik och snacks. Även perfekt att sola i på dagarna. Nu nedsatt med 1 500 kronor här.

5. Loungegrupp vitt eller svart


Har du en större balkong är detta en perfekt loungegrupp. Den finns i både vitt och svart och blir din här.

6. Uppblåsbar sittpuff

Kommer det gäster på spontanbesök är det alltid bra med extra sittplatser, som inte tar massa plats. Blås upp en sittpuff som ser ut som en frukt, festligt och fint och här kan du köpa en puff.

7. Stiliga balkongmöbler

Vita stiliga möbler som ger en romantisk känsla. Inred med mysiga filtar och ljus och din stämning på balkongen är på topp. Här finns denna vita bänk som är nedsatt i pris.

8. Brickbord

En fin detalj är att ha ett brickbord på balkongen att ställa ljus eller fikabrickan på. Detta är så fint och finns i guld och även koppar här.

9. Soffa i rotting

Denna soffa är en klassiker och är perfekt då den rymmer många personer, du kan maxa den med dynor och kuddar samt att den har en förvaringsdel. Den är nedsatt i pris och finns här.

10. Nytt porslin från Rörstrand Ostindia

Just nu har Cervera tallriksveckor med 20 procent rabatt på alla tallrikar. Passa på att köpa nytt fräscht porslin till utepremiären. Här finns alla tallrikar med 20 procent rabatt.

11. Snygg trådstol

Denna stol är väldigt bekväm med sin rundning och maxa den med en mysig pläd. Här finns den för nedsatt pris, 889 kronor.

12. Litet soffset

Detta set är perfekt om du har en mindre balkong. Utdragbar del som kan användas som sidobänk och där det finns plats för förvaring. Spana in detta set här nedsatt till 2 199 kronor.

Spana in här för fler möbler till balkongen!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!