Här är fina presenter att ge till den som fyller 18 år
Vem känner du som fyller 18 år snart?

Här är 13 perfekta presenter – till den som fyller 18 år

Att fylla år är väl alltid roligt, och åldern som många längtar till mest är just dagen de fyller 18 år. Men vad ska man ge till någon på deras stora dag? Här är våra tips på presenter till denna efterlängtade dag!


Artikeln innehåller kommersiella länkar

18-årsdagen innebär så mycket mer än möjligheten till körkort eller krogrundor – för nu räknas man som vuxen i mångas ögon. Det är värt att firas! Här är presenter du kan ge till den som fyller år.

1. Snygga solglasögon


Svenska märket Chimis populära solglasögon finns i en massa olika färger och i både klassiska och trendiga modeller. Du kan spana in dem här. Ett par solglasögon i tidlös modell kan man ha hur länge som helst!

2. Ögonskuggor

Om det är en sminkfantast som fyller år, så måste du nästan ge personen en av de kända Anastasia-paletterna. Här hittar du flera olika versioner!

3. Trådlösa hörlurar

Vem hade inte blivit glad över ett par nya hörlurar? Dessa grymt snygga trådlösa hörlurar har riktigt bra ljud och finns i flera färger. Du kan köpa dem här!

4. Nintendo Switch

Fördelen med att ge det här till någon är att ni kan spela tillsammans! Finns här att klicka hem. Klassiska spel som Super Mario finns att spela, och du kan både spela hemma vid teven och plocka med dig konsolen.

5. Kaffebryggare

Fyller man 18 ska man snart flytta hemifrån och kanske börja plugga, och vad kan passa bättre då än en riktigt bra kaffebryggare? Denna kommer från Moccamaster och du hittar den här.

6. En gjutjärnsgryta

En annan sak som är väldigt bra för den som snart ska flytta hemifrån. Le Creusets kända grytor har till och med livstidsgaranti. Du kan köpa den här.

7. Rymlig märkesväska

En sådan enkel sak som en väska kan göra livet lite lättare, speciellt när den rymmer en hel del! Den här snygga väskan i Malene Birgers ikoniska mönster finns i flera olika färger. Väskan hittar du här.

8. Fint porslin

Rörstrands serie Swedish Grace är en tidlös klassiker och det stilrena porslinet passar hemma hos alla. Välj mellan flera olika färger här.

9. Fina glas från Iittala

Tänk att krypa upp i soffan och dricka något gott ur de här fina glasen. Här kan du köpa fyra stycken för 636 kronor. Också en bra present till den som snart flyttar hemifrån – glas är ju något man verkligen behöver. 

10. Armband

Ett smycke är en fin present som man kan ha kvar länge. Det här armbandet kommer från Caroline Svedbom och kostar 499 kronor.

11. Örhängen

Dessa trendiga örhängen från Sophie by Sophie kan du klicka hem här.

Läs även: 26 grymma saker – till de som flyttar hemifrån

20 grymma upplevelser – att ge i studentpresent

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.