Spana in denna lista med 16 saker alla som älskar att baka borde se
Vi har listat 16 saker du som älskar att baka inte får missa. - Foto: Älskar du att baka borde du spana in denna lista

Här är 16 saker du inte får missa – om du älskar att baka

Älskar du att baka och är på jakt efter lite nya redskap till köket som underlättar din bakning och som piffar till dina bakverk? Här är 16 saker du inte får missa.


Att baka är ett stort intresse för många och att ha saker hemma som underlättar och piffar upp dina bakverk gör det ännu roligare. Vi har listat 16 saker till bakningen du inte får missa.

1. Smetdispenser 

Bra redskap som hjälper dig att portionera exakt samma mängd till varje smet, utan att spilla på kanterna. Med denna kan du helt enkelt baka de perfekta muffinsen till kalaset! Den kostar 149 kronor här!

2. Ugnsform i rött från Le Creuset


För att baka pajer behövs det en ugnsform. Just nu är detta set från Le Creuset med två olika formar på rea för 499 kronor här, du sparar 410 kronor. Finns även i svart, grått och orange. 

3. Muffinformar i guld

Tänk vad fint att baka muffins i små guldiga formar som ger en extra lyxig känsla. Köp ett 45-pack här för 39 kronor!

4. Tyllset i tolv delar


Detta redskap är perfekt för dig som gillar att dekorera bakverk. Detta kit innehåller tolv olika varianter på mönster. Du hittar detta set hos Cervera här!

5. Palettkniv 

Denna kniv känns som ett måste för den bakintresserade. Perfekt vid tårtbakning och dekorering! Den blir din här för 79 kronor.

6. Spritsset

Ta bakningen till en ny nivå och införskaffa ett spritsset. Så du kan skapa fina toppings på dina muffins och tårtor i olika färger. Här hittar du settet från Partykungen för 29 kronor!

7. Stavmixer från OBH

Denna SlimMix stavmixer från OBH Nordica är en nyhet och mixar enkelt och har en knivsats du kan vispa, skumma och hacka med. Perfekt hjälp i köket till din bakning. Just nu på rea så passa på att klicka hem den här.

8. Tårtljus till festen

En fin detalj till den som fyller år är att dekorera med ljus. "Happy Birthday" hittar du här. Eller om du vill dekorera med siffror så finns de här!

9. Kakfat från Grimstorp

När du har bakat din kaka känns det extra härligt att servera den på ett fint fat. Detta fat från Grimstorp är stilrent och snyggt, du kan spana in det här.

10. Tårtbottendelare

En idealisk tårtbottendelare med justerbar ståltråd som ger ett rakt snitt och fötter för stabilitet. Den finns här för 119 kronor.

11. Slickepottset tre delar

Något som alltid underlättar bakningen är en slickepott för en perfekt finish. Set med tre slickepottar i olika storlekar som är tillverkade i silikon. Här finns detta set.

12. Kakstämplar med tre motiv

Sån fin detalj att dekorera dina kakor med små stämplar i olika motiv. Här kan du spana in denna stämpel med tre olika motiv!

13. Sockerstjärnor i guld

Kanske den perfekta dekorationen att placera på dina bakverk. Finns att köpa här hos Partykungen. Små guldiga sockerstjärnor som är både gluten och laktosfria. 

14. Dekorationstång

Det kan vara svårt att dekorera med detaljer och för att placera ut små detaljer på dina bakverk är denna tång perfekt. Gör det lättare att baka kreativt och den finns här för 69 kronor.

15. Formar att baka i

Att använda formar till bakningen ger verkligen ett fint resultat. Baka med vaniljhjärtsformar som du kan köpa här. Denna stilrena sockerkaksform i stål finns här för 79 kronor.

16. Bröllopsfigur nygift

Ska du baka en tårta till ett bröllop eller bjuda hem några nygifta på fika? Då är det en perfekt detalj att dekorera med ett gulligt brudpar. Finns i flera olika upplagor här och kostar 99 kronor.

För att spana in fler redskap till bakningen kan du kika in här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!