Här är 8 prylar att fynda redan nu – innan Black Friday!

Vad sägs om ett par stiliga vinterskor, eller nya träningskläder? Det finns mycket att klicka hem till reapris just nu. Här är favoriterna.


Passa på att klicka hem lite nya prylar just nu – trots att Black Friday inte är här ännu. Det finns massor av saker att välja mellan, allting nedsatt till kanonpriser. 

Ett snyggt sidobord

Marmor är en av de absolut trendigaste inredningsdetaljerna just nu – här har du ett sidobord med just det, en marmorskiva. Finns i flera olika färger och två olika storlekar. 

Just nu kan du klicka hem ett bord för bara 695 kronor. Du hittar erbjudandet här, men skynda dig, det är tidsbegränsat! 

Lyxig väska med tillbehör

Med den här dealen får du ett en stilig väska samt fodral till både surfplatta och mobiltelefon. Det är hela 80 procent rabatt! Du hittar erbjudandet här.

Lyxig taklampa från Markslöjd

Hur klockrent är det inte att Markslöjd, under Black Week, släpper en svart version av sin lampa? Du hittar erbjudandet här. Ordinarie pris är över 2 000 spänn, men du kan fynda den just nu för 899 kronor.

Träningskläder från 2XU

Tights och shorts till dam och herr – i härligt kompressionsmaterial från 2XU. Finns flera olika modeller! Kolla in dem här.

Chelsea Boots

Invig snöfallet med ett par stiliga boots. De här blir dina för bara 299 kronor – en sjukt bra deal med tanke på att de kostar över 2 000 spänn ordinarie pris. Finns i svart och brunt. Här hittar du erbjudandet

Bäddset i bambu

Miljövänligt och lyxigt på samma gång. Nu har du chansen att fynda de här sängkläderna för bara en femhundring. Kolla in det här.

En snygg TV-bänk

En viktig möbel i vardagsrummet är definitivt den möbel man har TV:n på. Här finns en riktigt snygg TV-bänk, i flera olika färger. Kolla in den här.

Kraftfull powerbank

Det är riktigt jobbigt när mobilen varnar för lite batteri – men den situationen kan du lätt undvika med en powerbank. Just de här är dessutom riktigt snygga i sin marmordesign! Du hittar dem här hos Let's Deal.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.