Sakerna svenskarna shoppar mest – här hittar du dem billigast

Här är några av de populäraste produkterna att köpa på nätet just nu.


Du kommer absolut vilja klicka hem något i den här listan!

1. iPhone 8 och iPhone X

Klart att man vill ha nya iPhone! iPhone X går att beställa till bäst pris här. iPhone 8, som bland annat har hyllats för sin grymma kamera, hittar du billigast här

2. Nintendo Switch


Nintendo Switch är en hybridkonsol vilket betyder att du både kan spela hemma framför TV:n och bära med dig den när du ska iväg. Dessutom har nya Super Mario-spelet Odyssey precis släppts till konsolen! Du hittar konsolen här och spelet här.

3. Sonos högtalare

Den här högtalaren från Sonos må vara liten men den är grymt kraftfull. En användarrecension från prisjakt.nu lyder så här: "Riktig panghögtalare. Så värd priset. Riktigt riktigt bra ljud." 

Här hittar du högtalaren till bäst pris.

4. Samsung Galaxy S8 Plus

Förutom iPhone verkar Samsung Galaxy S8 Plus vara svenskarnas favoritmobil. Här hittar du den billigast, för  6 695 kronor.

5. Hörlurar från Sony

Om du är musikintresserad är det värt att investera i ett par riktigt bra hörlurar. Trådlösa lurarna WH-1000 XM2 är Sonys nya och har redan fått strålande recensioner. 

De kostar visserligen en slant, men du får mycket för pengarna. Här hittar du dem billigast.

6. Nocco

Energidrycken Nocco har slagit sig in på topplistan bland alla teknikprylar. Här kan du klicka hem ett helt flak för 359 kronor! Testa till exempel den nya julsmaken skumtomte. 

7. TV från LG

"Den här TV:n är bland det sjukaste jag sett. Bilden är kristallklar om man kollar på rätt material." Så skriver en användare på prisjakt.nu om den här super-tv:n från LG. Du hittar den till bäst pris här.

8. Nya Xbox One X

Microsoft har nu släppt nya Xbox och den är föga förvånande riktigt populär. Här hittar du den billigast – för 5 299 kronor blir konsolen din.

9. Kängor från Timberland

Ett par vinterkängor är snart ett måste och dessa klassiker från Timberland är lika rätt varje år. Välj den traditionella bruna färgen eller slå till på diskreta svarta. Här kan du klicka hem dem till bäst pris.

10. Google Chromecast

För bara 375 kronor kan du streama innehåll från datorn, mobilen eller surfplattan till TV:n. Kolla på Netflix, Youtube, spela spel, surfa och så vidare. Här kan du köpa en Chromecast.

11. Apple AirPods

Förutom att man kan tappa bort dem enklare är det ju väldigt skönt att slippa sladden som ständigt trasslar sig. Här köper du Apples AirPods för 1 590 kronor.

12. Snygga sneakers

Vem älskar inte snygga sneakers? De här kommer från Adidas och är både stilrena och sportiga. De kostar 539 kronor här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.