Snart är det singlarnas dag – här är 12 saker att unna dig själv

Den 11 november är singlarnas dag. Så passa på att fira singellivet, som ju kan vara riktigt kul – och varför inte ge dig själv en present?


Det behöver inte vara trist att vara singel! Speciellt inte om man får fira det med en present. 

1. Nya Xbox One XÄr man singel och bor själv kan man spela hur man vill, utan att någon klagar. Äntligen har nya Xbox One Xsläppts och du hittar den till bäst pris här.

2. En riktigt snygg klocka

Det är du ju värd!

Lyx

Har du lite mer pengar att lägga är båda dessa klockor riktiga klassiker. Du hittar bäst pris på Rolex Submariner här och på Omega Speedmaster Moonwatch här

Budget

Har du inte råd med en Rolex finns det riktigt snygga klockor även i en lägre prisklass. Till exempel dessa från Emporio Armani och Daniel Wellington

3. En ny högtalare

Den här högtalaren har verkligen fått grymma recensioner! Den har superljud trots sin lilla och smidiga storlek. Här hittar du den till bäst pris.

4. GoPro 

Nu har GoPro släppt sin senaste modell, Hero6, som är marknadens bästa actionkamera. Vill du inte lägga ner lika mycket pengar har dess föregångare, som också är riktigt bra, nu gått ner i pris och klicka hem den här.

5. Nintendo Switch

Med Nintendo Switch kan du spela både ensam, med andra, hemma och på språng. Nu har precis det efterlängtade spelet Super Mario Odyssey släppts och du hittar de båda i ett paket här. Vill du bara köpa konsolen hittar du den här till bäst pris.

6. En ny telefon

Har du inte slagit till på nya iPhone än? Här hittar du den till bäst pris. Är du Android-användare kanske du är mer sugen på en Samsung Galaxy S8, som du hittar här.

7. Snygga sneakers

Man kan aldrig ha för många sneakers. De här kommer från Adidas och du hittar dem här för 539 kronor.

8.  Lutande glas

De här coola whiskeyglasen har lutande botten men står upp ändå. Både snygg design och goda att dricka ur, och de funkar såklart även till annat än whiskey. Här hittar du ett 6-pack glas för bara 99 kronor.

9. Kaffebryggare med wifi

Är du morgontrött borde du verkligen unna dig den här kaffebryggaren som du tack vare wifi kan styra via mobilen. Du kan alltså sätta på morgonkaffet direkt från sängen! Här hittar du kaffebryggaren.

10. Parfym

Den här fräscha parfymen från Dior doftar av bergamott, lavendel och patchouli. Den beskrivs som en aromatisk och manlig doft och du hittar den här.

11. Nya hörlurar

Beats by Dr. Dre är bland de populäraste trådlösa hörlurarna på marknaden just nu. Här hittar du dem billigast.

12. Ett par nya skidor till vintern

Black Crows gör inte bara grymt bra skidor, de är också marknadens kanske snyggaste. Den här modellen heter Ord och är en allmountain-skida. Den passar alltså både för pudret och pisten. Du hittar skidan här.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.