Bootycall, dejt eller bakisdag – här är 5 magiska skönhetsprodukter som räddar upp allt

Alla har vi stått där framför spegeln och skrikit rakt ut. Blå under ögonen, röd om kinderna, två finnar som vägrar att lägga sig och en hy som kan liknas med ett askfat. Men då är det tur att det finns produkter som är som sända från himlen.


1. YVES SAINT LAURENT Touche Éclat Radiant Touch

De som vet vet. Detta är den bästa av de bästa när det kommer till conceilers. Ingen som provat den har någonsin klagat på priset då den seriöst kan täcka för blåa ringar, röda partier, finnar och ditt gamla kriminella förflutna.


Vill du ha denna superprodukt – den hittar du här.


2. Illuminating Face Powder

"Bronze-puder är inte rouge" blablabla. Nej, men bronzepuder är snyggt och får dig att se ut som en skimmrande Beyoncé. Skippa skarpa svarta kajaler, eyeliners eller för starka ögonskuggor. Denna underbara palett har både bronze, skimmer och lite korall i sig.


Några svep med en stor borste på kindben och T-zon och vi skulle egentligen kunna vara klara där.

Sugen på att köpa? Det kan du göra här.


3. CHANEL Crayons Sourcils Sculpting Eyebrow Pencil

Ögonbryn är det nya allt. Med ett par markerade (men naturligt målade) bryn och lite skimmer i ansiktet skulle du kunna äntra röda mattan utan problem. Nu ska du hem till Tinderdejten/kvart i tre-ragget – men i alla fall.


Ni vet de här tjejerna som har tjocka tuschstreck som bryn och tror att de ser ut som Cara Delevingne? Det ska inte vara du.

Chanel och Estée Lauder har MAGISKA pennor som ger ett naturligt och superfint resultat.

Vill du slå till på en brynpenna så kan du enkelt göra det här.


4. Koralliga läppar – Marvelous Moxie Lipgloss

Ingenting är finare och fräschare än koralliga läppar. Visst ska du sitta på en middag under flera timmars tid där ni bara romantiskt ska stirra på varandra – ha rött. Men när det är upplagt för mys och pussar kan du ta en mer diskret färg, för minskad kladdrisk fast med bibehållen optimal snygghet.


Köp det härliga glosset här.

5. Volym i håret

Ränder i håret är inte supersmickrande. Kör igenom håret med lite torrschampo, gnugga i hårbotten och borsta sedan med stora drag.


Det fantastiska torrschampot kan du hitta här.

Om du har lite mer tid på dig kan du lägga lite mer tid på ditt utseende. Vad sägs exempelvis om att skaffa riktigt tjockt härligt hår? Och vad är väl egentligen mysigare än ett riktigt väldoftande doftljus?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en produkt du inte kan leva utan?
Tack för din röst!