- Foto: Ultimate Ears

Vi testar: Portabla högtalaren Boom 2

Portabel och med riktigt bra ljud. Vi har testat högtalaren Boom 2 från Ultimate Ears, och vi är imponerade.


Ta med dig festen var du vill, eller avnjut en ljudbok med extra bra ljud när då du ligger i badet. En portabel högtalare har många användningsområden, i alla fall när den levererar på det sätt som Boom 2 från Ultimate Ears gör.

Boom2,

Högtalaren är endast 18 centimeter hög, och väger knappt 500 gram vilket gör att den är enkelt att ta med var som helst. Dessutom är den vattentålig och kan spendera upp till 30 minuter på en meters djup. Ljudinställningarna kontrollerar du enkelt genom en app (finns både på AppStore och Google Play), där kan du även para ihop två likadana enheter.

Boom2, Prisjakt

Ljudet är klart och tydligt, oavsett om du spelar musik eller lyssnar på en podd eller ljudbok. I basläget får du lite extra tryck från den lilla högtalare som garanterat gör dig populär på picknicken och vid andra tillfällen där hemmets klumpiga högtalare inte kan följa med.

Här kan du jämföra priser på Boom2 från UltimateEars.

Artikeln är skriven av Per Sjölin som är journalist på e-sportsajten Fragbite.se. Du hittar fler av hans pryltester här.

Boom 2
Tillverkare: UltimateEars
Pris: från 1 495 kronor
Batteritid: 15 timmar
Anslutning: Bluetooth eller 3,5mm-kontakt
Betyg: ⅘

Gillar du prylar som gör din vardag bättre? Då kanske vår guide till den ultimata gamingkvällen är något för dig?Och vet du att du nu kan köpa en hel låda av det supergoda nostalgigodiset?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!