Google maps, Södertälje
Google maps, Södertälje

Helgprognos för Södertälje vecka 42

Helgens väder i Södertälje ser ut att bli blåsigt och regnigt. På fredag förväntas en vindstyrka på 7.6 m/s och en nederbördsmängd på 3.3mm. Temperaturen kommer att ligga på 5 grader och det kommer att vara molnigt. På lördag fortsätter blåsten med en vindstyrka på 8.2 m/s och en nederbördsmängd på 3.2mm. Temperaturen stiger något till 6 grader och det kommer att vara molnigt. På söndag blir det något lugnare väder med en vindstyrka på 4.5 m/s och ingen nederbörd. Temperaturen stiger ytterligare till 8 grader och det kommer att vara molnigt.


Fredag 20/10
Regn: 3.3 mm
Vind: 7.6 m/s
Lördag 21/10
Regn: 3.2 mm
Vind: 8.2 m/s
Söndag 22/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.5 m/s

Fredag 20/10 ser ut att bli en blåsig dag i Södertälje med en vindstyrka på 7.6 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 3.3mm. Temperaturen kommer att ligga på 5 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med dig paraplyet när du går ut!

På lördag 21/10 fortsätter blåsten i Södertälje med en vindstyrka på 8.2 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 3.2mm. Temperaturen kommer att ligga på 6 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att klä dig varmt och ta med dig regnkläder om du ska vara utomhus!

Söndag 22/10 blir det något lugnare väder i Södertälje med en vindstyrka på 4.5 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att ligga på 8 grader och det kommer att vara molnigt. Så passa på att njuta av en promenad eller ta en fika utomhus!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!