Google maps, Norrköping
Google maps, Norrköping

Helgprognos för Norrköping vecka 42

Helgens väder i Norrköping kommer att vara blåsigt och regnigt. På fredag förväntas vinden blåsa med en hastighet på 8.7 m/s och regnmängden förväntas vara 2.1 mm. Temperaturen kommer att ligga på 4 grader. På lördag blir det ännu blåsigare och regnigare med en vindhastighet på 10.9 m/s och en regnmängd på 5.4 mm. Temperaturen kommer att vara 6 grader. På söndag kommer vinden att lugna ner sig till 3.9 m/s och regnmängden förväntas vara 1.9 mm. Temperaturen kommer att stiga till 9 grader. Moln kommer att dominera himlen under hela helgen, men det kan finnas chans till lite solsken på söndag.


Fredag 20/10
Regn: 2.1 mm
Vind: 8.7 m/s
Lördag 21/10
Regn: 5.4 mm
Vind: 10.9 m/s
Söndag 22/10
Regn: 1.9 mm
Vind: 3.9 m/s

Fredag 20/10 bjuder Norrköping på en blåsig och regnig dag. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 8.7 m/s, vilket kan göra det lite obehagligt att vara utomhus. Regnmängden förväntas vara 2.1 mm, så se till att ta med paraplyet när du går ut. Temperaturen kommer att ligga på 4 grader, så det kan vara klokt att klä sig varmt. Molnen kommer att dominera himlen under hela dagen.

På lördag 21/10 blir det ännu blåsigare och regnigare i Norrköping. Vinden förväntas blåsa med en hastighet på 10.9 m/s, vilket kan vara ganska påfrestande. Regnmängden förväntas vara 5.4 mm, så det är bäst att hålla sig inomhus om möjligt. Temperaturen kommer att ligga på 6 grader, så klä dig ordentligt för att hålla värmen. Det kommer att regna under hela dagen, så se till att ha något roligt att göra inomhus.

På söndag 22/10 kommer vinden äntligen att lugna ner sig i Norrköping. Vindhastigheten förväntas vara 3.9 m/s, vilket är betydligt mer behagligt än tidigare dagar. Regnmängden förväntas vara 1.9 mm, så det kan vara en bra idé att ha med sig paraplyet ändå. Temperaturen kommer att stiga till 9 grader, vilket är något mildare än tidigare dagar. Molnen kommer fortfarande att vara närvarande på himlen, men det kan finnas chans till lite solsken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!