Google maps, Stockholm
Google maps, Stockholm

Helgprognos för Stockholm vecka 42

Stockholm förväntas uppleva blåsigt och regnigt väder under helgen. På fredag förväntas en vindhastighet på 8.8 m/s och en liten mängd regn. Lördagen kommer att vara molnig med en ökad vindhastighet på 9.3 m/s och betydligt mer regn. Söndagen förväntas vara molnig men utan regn och med mildare temperaturer. Det är viktigt att vara förberedd på regn och blåst under fredag och lördag, men söndagen ser ut att bli en mer behaglig dag.


Fredag 20/10
Regn: 0.1 mm
Vind: 8.8 m/s
Lördag 21/10
Regn: 3.3 mm
Vind: 9.3 m/s
Söndag 22/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.7 m/s

Fredag den 20/10 kommer Stockholm att uppleva en blåsig dag med en vindhastighet på 8.8 m/s. Det kommer att vara en blandning av sol och moln, med en temperatur på 6 grader. Det förväntas också en liten mängd regn på endast 0.1mm. Så se till att ta med dig en paraply eller regnjacka om du ska vara utomhus!

På lördag den 21/10 kommer vinden att öka till 9.3 m/s i Stockholm. Det kommer att vara molnigt under hela dagen, med en temperatur på 7 grader. Det förväntas också en betydligt större mängd regn på 3.3mm. Så se till att klä dig varmt och ta med dig ett paraply om du ska vara ute och utforska staden!

På söndag den 22/10 kommer vinden att minska till 4.7 m/s i Stockholm. Det kommer att vara molnigt under hela dagen, med en temperatur på 9 grader. Det förväntas inget regn, så det kan vara en bra dag att ta en promenad i parken eller njuta av en kopp varm choklad på en mysig café!

Så här ser helgens väderprognos ut för Stockholm. Kom ihåg att vara förberedd på regn och blåst på fredag och lördag, men att söndagen ser ut att bli en mer behaglig dag med mildare temperaturer och inget regn. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!