Google maps, Halmstad
Google maps, Halmstad

Helgprognos för Halmstad vecka 40

Helgen i Halmstad kommer att bjuda på blandat väder med blåst, regn och sol. Fredagen blir blåsig med regn och molnighet, medan lördagen blir solig med delvis molnighet. Söndagen blir lugn med molnighet. Temperaturen kommer att ligga mellan 11-16 grader. Se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen på bästa sätt!


Fredag 6/10
16°
Regn: 4.1 mm
Vind: 13.5 m/s
Lördag 7/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 13.7 m/s
Söndag 8/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 3 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Halmstad. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 13.5 m/s, vilket kan göra det lite besvärligt att vara utomhus. Dessutom kommer det att regna med en nederbördsmängd på 4.1mm. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut! Temperaturen kommer att ligga på 16 grader och himlen kommer att vara mestadels molnig. Så det kan vara en bra dag att stanna inomhus och mysa med en bra bok eller film.

Lördag 7/10 ser ut att bli en något bättre dag vädermässigt i Halmstad. Vinden kommer att vara lika stark som på fredagen, med en hastighet på 13.7 m/s. Men det kommer inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma denna dag. Istället kan du förvänta dig sol med delvis molnighet. Temperaturen kommer att vara något svalare än på fredagen, med 13 grader. Så passa på att ta en promenad i det friska höstvädret och njut av solens strålar när de tittar fram mellan molnen.

Söndag 8/10 blir en betydligt lugnare dag i Halmstad. Vinden kommer att avta till 3 m/s, vilket gör det mycket behagligare att vara utomhus. Det kommer inte heller att regna, så du kan lämna paraplyet hemma denna dag också. Temperaturen kommer att vara 11 grader och himlen kommer att vara molnig. Så det kan vara en bra dag att ta det lugnt och kanske ta en promenad i naturen för att njuta av höstens färger.

Så sammanfattningsvis ser helgen ut att bjuda på blandat väder i Halmstad. Fredagen blir blåsig med regn och molnighet, lördagen blir solig med delvis molnighet och söndagen blir lugn med molnighet. Så se till att anpassa dina planer efter vädret och njut av helgen på bästa sätt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!