Google maps, Västerås
Google maps, Västerås

Helgprognos för Västerås vecka 40

Helgen i Västerås kommer att vara varierande med blåsigt och regnigt väder på fredag, soligt med lite vind på lördag och soligt med en behaglig bris på söndag. Temperaturen kommer att ligga mellan 9 och 12 grader. Det är en bra helg för att göra både inomhus- och utomhusaktiviteter.


Fredag 6/10
12°
Regn: 10.3 mm
Vind: 7.3 m/s
Lördag 7/10
12°
Regn: 0.2 mm
Vind: 8.5 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 6 m/s

Fredag den 6 oktober kommer det att vara blåsigt och regnigt i Västerås. Vindstyrkan kommer att vara 7.3 m/s och det förväntas regna 10.3 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader. Det är med andra ord en bra dag att stanna inomhus och mysa under en filt.

På lördag den 7 oktober kommer det att vara något blåsigt i Västerås. Vindstyrkan kommer att vara 8.5 m/s, vilket kan ge en frisk känsla i luften. Det förväntas bara lite regn, endast 0.2 mm, så det kommer att vara övervägande soligt under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 12 grader, vilket gör det till en perfekt dag för en promenad i höstvädret.

Söndag den 8 oktober kommer det att vara en lugn dag i Västerås. Vindstyrkan kommer att vara 6 m/s, vilket ger en behaglig bris. Det förväntas inget regn alls, så det kommer att vara soligt hela dagen. Temperaturen kommer att vara något svalare, 9 grader, så det kan vara bra att klä sig varmt om man ska vara utomhus. Det är en perfekt dag för att njuta av höstens färger och ta en promenad i naturen.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Västerås att vara blåsig och regnig på fredag, solig med lite vind på lördag och solig med en behaglig bris på söndag. Temperaturen kommer att ligga mellan 9 och 12 grader. Det är en bra helg för att göra både inomhus- och utomhusaktiviteter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!