Google maps, Södertälje
Google maps, Södertälje

Helgprognos för Södertälje vecka 39

Helgen i Södertälje kommer att vara blåsig på fredagen med regn och molnigt väder. Lördagen blir soligare och något blåsigare medan söndagen blir lugnare med soligt väder. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!


Fredag 29/9
17°
Regn: 1.8 mm
Vind: 3.8 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 5.5 m/s
Söndag 1/10
16°
Regn: 0 mm
Vind: 3.6 m/s

Fredag 29/9 kommer det att vara en blåsig dag i Södertälje med en vindstyrka på 3.8 m/s. Det förväntas även regn med en nederbördsmängd på 1.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och det kommer vara molnigt. Så se till att ta med paraplyet när du går ut!

Lördag 30/9 blir det en något blåsigare dag med en vindstyrka på 5.5 m/s. Det förväntas dock inget regn, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer solen att lysa upp dagen och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad utomhus!

Söndag 1/10 kommer vinden att avta till 3.6 m/s. Det förväntas ingen nederbörd, så du kan fortsätta att lämna paraplyet hemma. Solen kommer att skina och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Perfekt väder för att spendera dagen utomhus och njuta av höstens färger!

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Södertälje att vara blåsig på fredagen med regn och molnigt väder. Lördagen blir soligare och något blåsigare medan söndagen blir lugnare med soligt väder. Så se till att planera dina aktiviteter utifrån vädret och njut av helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!