Google maps, Norrköping
Google maps, Norrköping

Helgprognos för Norrköping vecka 39

Helgens väder i Norrköping kommer att vara blåsigt, med regn på fredagen men soligt på lördagen och söndagen. Temperaturen kommer att ligga runt 16-18 grader.


Fredag 29/9
18°
Regn: 1.2 mm
Vind: 4.3 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 8.6 m/s
Söndag 1/10
16°
Regn: 0 mm
Vind: 4.1 m/s

Fredag 29/9 bjuder Norrköping på en blåsig dag med en vindstyrka på 4.3 m/s. Det kommer även att regna en liten mängd på 1.2 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 30/9 blir det en ännu blåsigare dag i Norrköping med en vindstyrka på 8.6 m/s. Men det kommer inte att regna, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer solen att lysa upp dagen och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i solskenet!

Söndag 1/10 kommer vinden att lugna ner sig något och ligga på 4.1 m/s. Det kommer inte heller att regna, så det blir ännu en solig dag i Norrköping. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, så det kan vara skönt att ta på sig en lättare jacka när du är ute. Passa på att njuta av den sista dagen på helgen och ta en utflykt till någon av stadens vackra parker!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!