Google maps, Linköping
Google maps, Linköping

Helgprognos för Linköping vecka 39

Helgen i Linköping kommer att bjuda på varierande väderlek. På fredagen förväntas det vara soligt med delvis moln, men även några regnskurar. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Lördagen blir soligare men något blåsigare, med en temperatur på 16 grader. Söndagen blir en torr dag med sol och delvis moln, och temperaturen kommer att ligga på 15 grader. Så se till att vara förberedd på både regn och sol om du ska vara utomhus i Linköping i helgen!


Fredag 29/9
18°
Regn: 0.8 mm
Vind: 4.3 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 8.5 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 4.4 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blandad väderlek i Linköping. Vinden kommer att ligga på 4.3 m/s, vilket innebär en mild bris. Regnmängden för dagen förväntas vara 0.8mm, vilket innebär att det kan bli några regnskurar under dagen. Men det kommer också att vara soligt med delvis moln, vilket ger möjlighet till lite ljus och värme. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader, vilket gör det till en ganska behaglig dag att vara utomhus.

Lördag 30/9 blir det en något blåsigare dag i Linköping. Vinden förväntas ligga på 8.5 m/s, vilket innebär att det kan vara lite mer blåsigt än vanligt. Men det kommer att vara soligt under dagen, vilket ger möjlighet till att njuta av lite härlig höstsol. Regnmängden förväntas vara 0mm, vilket innebär att det inte förväntas något regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, vilket gör det till en något svalare dag än fredagen.

Söndag 1/10 blir det återigen en dag med en mild bris i Linköping. Vinden förväntas ligga på 4.4 m/s, vilket innebär att det kommer att vara en svag vind. Det förväntas inte något regn under dagen, så det blir en torr dag. Det kommer att vara soligt med delvis moln, vilket ger möjlighet till lite solsken. Temperaturen kommer att ligga på 15 grader, vilket gör det till en något svalare dag än lördagen.

Så sammanfattningsvis blir det en helg med varierande väderlek i Linköping. Fredagen bjuder på en mix av sol, regn och moln, medan lördagen blir soligare men något blåsigare. Söndagen blir en torr dag med sol och delvis moln. Temperaturen kommer att ligga runt 15-18 grader under helgen. Så se till att packa både regnjacka och solglasögon om du ska vara utomhus i Linköping i helgen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!