Google maps, Västerås
Google maps, Västerås

Helgprognos för Västerås vecka 39

Helgen i Västerås bjuder på blåsigt väder och varierande temperaturer. På fredagen blir det molnigt med en vindstyrka på 5.9 m/s och en temperatur på 17 grader. Lördagen blir solig med en ökad vindstyrka på 7.6 m/s och en temperatur på 15 grader. Söndagen blir fortsatt solig med en lugnare vindstyrka på 4.2 m/s och en temperatur på 15 grader. Det blir en perfekt helg att vara utomhus och njuta av höstvädret i Västerås.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0 mm
Vind: 5.9 m/s
Lördag 30/9
15°
Regn: 0 mm
Vind: 7.6 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig start på helgen i Västerås med en vindstyrka på 5.9 m/s. Det blir inget regn att bekymra sig för, men det kommer vara molnigt under dagen. Temperaturen ligger på 17 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att ta en promenad i den friska höstluften. Så se till att klä dig varmt och njut av fredagen!

Lördag 30/9 kommer vinden att öka något till 7.6 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt utomhus. Men oroa dig inte för regn, för det kommer inte att falla en enda droppe. Istället kan du förvänta dig en solig dag med en temperatur på 15 grader. Passa på att njuta av det fina vädret genom att ta en cykeltur eller kanske ta en fika utomhus. Det blir en perfekt dag att vara ute och njuta av hösten!

Söndag 1/10 kommer vinden att lugna ner sig till 4.2 m/s, vilket ger en behagligare känsla utomhus. Det blir en fortsatt solig dag utan något regn att tänka på. Temperaturen ligger kvar på 15 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att ta en långpromenad i naturen eller kanske ta en utflykt till någon av Västerås vackra parker. Så se till att njuta av den sista dagen på helgen och ladda upp inför den kommande veckan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!