Google maps, Uppsala
Google maps, Uppsala

Helgprognos för Uppsala vecka 39

Helgens väder i Uppsala bjuder på både blåst och solsken. Fredagen blir blåsig med molnigt väder och en lätt regnskur kan förekomma. Lördagen blir solig men med ökad vindstyrka, medan söndagen blir ännu en solig dag med svagare vind. Perfekt väder för att njuta av höstens vackra färger och ta en promenad i stadens grönområden.


Fredag 29/9
17°
Regn: 0.2 mm
Vind: 4.4 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 6.2 m/s
Söndag 1/10
15°
Regn: 0 mm
Vind: 3.1 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig dag i Uppsala med en vindstyrka på 4.4 m/s. Det kommer även att vara molnigt under dagen med en temperatur på 17 grader. En lätt regnskur på 0.2mm kan också förekomma. Så se till att ta med dig paraplyet när du ger dig ut på stan!

Lördag 30/9 blir en solig dag i Uppsala med en temperatur på 16 grader. Vinden kommer att öka till 6.2 m/s, så det kan vara bra att klä sig lite varmare om du planerar att vara utomhus. Inga regnskurar förväntas under dagen, så det är perfekt väder för att ta en promenad i stadsparken eller kanske ta en fika på en uteservering.

Söndag 1/10 blir ännu en solig dag i Uppsala med en temperatur på 15 grader. Vinden kommer att vara något svagare, med en hastighet på 3.1 m/s. Inga regnskurar förväntas under dagen, så det är ett utmärkt tillfälle att njuta av höstens vackra färger och ta en promenad i någon av stadens grönområden. Passa även på att ta en fika på en mysig café och njut av den härliga höstluften.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!