Google maps, Göteborg
Google maps, Göteborg

Helgprognos för Göteborg vecka 39

Helgen i Göteborg kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, med en temperatur på 17 grader. Lördagen ser ut att bli bättre med sol och en temperatur på 16 grader. Söndagen blir en blandad dag med både regn och sol, och en temperatur på 17 grader. Ha med dig både paraply och solglasögon när du ger dig ut!


Fredag 29/9
17°
Regn: 1.2 mm
Vind: 5.9 m/s
Lördag 30/9
16°
Regn: 0 mm
Vind: 8.7 m/s
Söndag 1/10
17°
Regn: 2.5 mm
Vind: 4.9 m/s

Fredag 29/9 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Göteborg. Vinden kommer att ligga på 5.9 m/s och det förväntas falla 1.2 mm regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och himlen kommer att vara molnig. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut!

Lördag 30/9 ser ut att bli en något bättre dag vädermässigt i Göteborg. Vinden kommer att öka till 8.7 m/s, men det förväntas inte något regn under dagen. Istället kommer solen att titta fram och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. Så passa på att njuta av det soliga vädret och ta en promenad i stadens parker!

Söndag 1/10 blir en dag med blandat väder i Göteborg. Vinden kommer att minska till 4.9 m/s och det förväntas falla 2.5 mm regn under dagen. Samtidigt kommer solen att titta fram och det kommer att vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader. Så se till att ha med dig både paraply och solglasögon när du ger dig ut!

Det var helgprognosen för Göteborg med start på fredag 29/9. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!