Pheramor hjälper dig dejta med hjälp av feromoner.
Den nya appen hjälper dig hitta en potentiell partner – med hjälp av din kroppsdoft. - Foto: Pixabay

Ny dejtingapp hjälper dig hitta kärleken – med hjälp av din doft

Att hitta rätt i kärlek är inte alltid lätt. Men nu kan du ta hjälp av dina feromoner, och lite tur, för att hitta den optimala partnern.


Är du trött på att Tinder och Badoo inte parar ihop dig med den rätte? Nu kan det finnas en lösning – med hjälp av lite teknologi och din egna genetik.

Utöver sina avancerade algoritmer så kräver appen Pheramor att varje användare skickar in ett salivprov för att optimera chanserna att matcha med någon, som du enligt genetiken, ska vara kompatibel med.

Bild: Pixabay

När provet väl är inskickat isolerar forskare dina feromoner och tillsammans med en välskriven beskrivning av dig själv så är redo att börja swipa!

– När vi luktar på feromoner så känner vi hur annorlunda en annans immunsystem är i jämfört med vårt egna, säger Brittany Barreto medgrundare till appen till Houston Chronicle.

Hon fortsätter:

– Evolutionen är väldigt stark, så vi luktar på varandra och försöker komma fram till vilken person som är bäst att para sig med.

Appen har smygtestats och har idag över 3000 medlemmar, men den förväntas göra sin officiella entré på marknaden i februari.

Så – det kanske är dags att låta genetiken sköta kärlekslivet framöver!

Vill du läsa mer om dejting? Kolla in den här artikeln Det här är det absolut bästa att prata om på första dejten

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dejtat förut?
Tack för din röst!