John hittade paket på sin tomt – gav Postnord svar på tal

Posten är inte direkt känd för att alltid komma till rätt person. John hittade något på sin tomt som bekräftar att den ibland blir lite fel.


Postnord har tidigare fått mycket kritik – de är inte kända för att lämna paket till rätt personer eller vara i tid. Samma sak verkar gälla i vårt grannland. I veckan gjorde nämligen John G. Pedersen, från Danmark, en underlig upptäckt på sin tomt.  

John hittade tre paket som var adresserade till två olika personer som bodde mer än tre kilometer från huset där han bor, skriver Metroxpress. 

Tre paketen som låg på Johns tomt. Bildkälla: Facebook

Som tur var kunde John ringa personerna som ägde paketen och lämna de till rätt person. John valde att lägga ut bilden på paketen på Postnords Facebook-sida. Han skrev:

"Jag förstår att Postnord har utmaningar, när paketen ligger på marken tre kilometer från de som ska ha dem."

Postnord har svarat honom och sagt att det är mycket ledsna över det som har hänt. De har också skrivit att de vill skicka honom en chokladask för att tacka för hjälpen. 

Hans svar på det?

John säger till Mx.dk att även om det går bra med Postnord så är han osäker på om chokladasken kommer komma till dörren eller om han kommer få åka en bit. 

Se också videon på pojken som fick post som gjorde honom riktigt besviken

Läs också om att Postnord har slutat dela ut post i Hjulsta

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft problem med din post?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stor förvirring i kring eldningsregler

Rapport: Nestlé sockrar barnmat till fattiga

Barngröt såld i Senegal har sex gram socker per portion – samma produkt i Schweiz har noll. Nestlé, världens största livsmedelsföretag, tillsätter socker och honung i produkter till småbarn som säljs till fattigare länder.

Efter fakturafusk – chef får gå

En chef hos installationsbolaget Bravida har fått sparken efter att personen pressat en medarbetare att fuska med sina fakturor. Detta rapporterar Dagens industri som fått uppgifterna bekräftade av bolagets kommunikationschef.

Sedlar och vapen runt död man – Israel anklagas

Israeliska agenter låg antagligen bakom ett spektakulärt mord på en libanesisk man med kopplingar till Hizbollah, hävdar landets inrikesminister. Tusentals dollar låg utspridda kring den döda kroppen, som hade "ett stort antal skottskador".

Folklistan kuppar in sig i kommun

Jan Emanuels och Sara Skyttedals nya parti Folklistan tar sig in i kommunfullmäktige i Åtvidaberg, rapporterar Corren.

Tågbolag pausar all trafik i Sverige

Flixtrain pausar all tågtrafik i Sverige. Anledningen är ökad efterfrågan i Tyskland, uppger bolaget på sin sajt.