Den här kvinnans mugshot skrämmer livet ur personer på internet.
1 av 4
Den här kvinnans mugshot skrämmer livet ur personer på internet. - Foto: Polisen/TT
Hennes ögon är helt svarta.
2 av 4
Hennes ögon är helt svarta. - Foto: TT
Det på grund av att hon tatuerat sina ögonvitor.
3 av 4
Det på grund av att hon tatuerat sina ögonvitor. - Foto: © www.splashnews.com / LCSO / Splash News
Hon greps tillsammans med den här mannen.
4 av 4
Hon greps tillsammans med den här mannen. - Foto: Lancaster County Sheriff's Office

Hon togs av polisen – nu sprids hennes mugshot på internet

En småbarnsmamma som blev tagen av polis har fått sin mugshot spridd på nätet – på grund av hennes väldigt speciella val av tatueringar.


Den amerikanska mamman Morgan Joyce Varn, 24, greps misstänkt för kidnappning, väpnat rån och skadegörelse. Men det är inte av den anledningen hon blivit känd, skriver Mirror UK.

Hennes mugshot från gripandet sätter nämligen skräck i hela internet. Anledningen? Hennes ögon är helt svarta.


Bildkälla: Polisen

Detta på grund av att hon tatuerat sina ögonvitor. Ja, du läste rätt. Hon har alltså låtit någon sticka en nål i hennes öga. Vilket enligt många nog kan låta riktigt obehagligt, men Morgon verkar i alla fall inte tyckt det var något problem.

Mugshoten har fått stor spridning i sociala medier och många säger att den garanterat kommer ge dem mardrömmar framöver.

Morgran greps tillsammans med Jonathon Mikael Robinson, 23. Tillsammans ska de ha tagit en mans mobiltelefon och sedan hade Morgan bjudit med mannen till sitt hem.


Bildkälla: Polisen

Det här är dock inte första gången som Morgan varit i media. År 2015 skapade hon rubriker när hon fick hjälp av polis att förlösa en liten flicka, eftersom hon inte hann till sjukhuset innan hennes vatten gick, skriver Mirror UK.

En annan person som haft en märklig tatueringsupplevelse är svenska Amanda som hittade sig själv tatuerad på en främmande person.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du några tatueringar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

1 timme sedan
Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.