Kattungen var borta i en timme – hittades på oväntat ställe

Britney tappade bort sin lilla kattunge hemma, vilket resulterade i att de fick leta i en timme innan de äntligen återfann henne.


Britney Diane hade nyligen fått en kattunge vid namn Chanel att ta hand om, och som kattungar ju har en tendens att göra så kan de ibland vara svåra att hitta.

Britney var borta bara några minuter eftersom hon skulle gå och värma Chanels matflaska, och när hon kom tillbaka var hon bara borta.


Britney Diane. Bildkälla: Twitter

Britney spenderade sedan en hel timme på att leta efter Chanel genom vända upp och ner på hela huset. När hon letat och letat och började bli riktigt orolig gick hennes morfar för att hämta en servett i en servettlåda på bordet.

Och där låg kattungen och sov. Och hade gjort hela tiden.


Resultatet är det sötaste vi sett. Bildkälla: Twitter

Britney lade sedan att upp de otroligt gulliga bilderna på när de hittade Chanel i lådan. På bara några timmar fick bilden otroligt stor spridning och nu har den smått galna nästan 500 000 gilla-markeringar och 200 000 retweets.

Och det verkar som om det snabba kändisskapet är uppskattat i familjen. Britney lade nämligen upp den här bilden på en sms-konversation.

Om du liksom många andra blivit helt kär i lilla Chanel så är det faktiskt så att Brintey kommer lämna bort henne för adoption så fort hon inte längre behöver flaskmatas. Och om du inte får nog av henne ändå så har Britney även skaffat en egen Instagram till Chanel.

Nyheter24 har också skrivit om motorcyklisten som räddar den vettskrämda kattungen från en hårt trafikerad väg. Se det bedårande klippet i spelaren under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett husdjur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.