Theresas vagina fick "tänder".
1 av 2
Theresas vagina fick "tänder". - Foto: Facebook/Giphy/Pixabay
Vilket skadade hennes partner.
2 av 2
Vilket skadade hennes partner. - Foto: Pixabay

Theresas operation gick fel – fick vagina med "tänder"

Theresa skulle bara göra en vanligt inkontinensoperation, men något gick fruktansvärt fel.


Theresa Bartram, 50, skulle genomgå en operation som skulle hjälpa henne med sin inkontinens. Läkarna skulle "lyfta" hennes blåsa genom att operera in en form av plastnät, skriver Metro UK.

Innan operationen ska Theresa enligt egna uppgifter inte haft sex på sju år. Men efter operationen blev hon och partnerns sexliv betydligt bättre under två hela år.

Men så en dag var det som att hennes vagina blivit ett monster.

– Det var som att den fått tänder. Min mans penis var illröd och blodig. Det bildades en stor röd fläck mellan oss på lakanen, säger hon.


Bildkälla: Facebook

Efter det var hennes partner rädd för att ha sex igen och sex månader efter det sista samlaget gjorde paret slut. Theresa blev deprimerad och slutade äta, hon ville inte heller söka en ny partner av rädsla för att skada dem med.

Hon var själv övertygad om att det var plastnätet som orsakat skadorna, men läkarna försäkrade att allt var i sin ordning.

Men fyra år efter att Theresa och hennes partner gjort slut började hennes vagina läcka en grönaktig vätska som luktade illa. Hon sökte akut hjälp och då insåg läkarna att plastnätet vuxit igenom väggen mellan urinröret och vaginan.

Plastnätet hade även skapat en varfylld böld som blivit infekterat och orsakade den dåliga lukten och de obehagliga flytningarna.


Bildkälla: Giphy

Slutligen fick hon veta att nätet placerats för långt ner, vilket var orsaken till att hon skadat sin partner och även blivit sjuk. Läkarna opererade snabbt ut plastnätet, vilket ledde till att hon blev helt inkontinent och även förlorade känseln i vaginan.

– Läkarna sade att den enkla operationen skulle bota min inkontinens och hjälpa mig få ett bättre självförtroende i sängen, men den har förstört mitt liv, avslutar hon, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om mannen som fick en ovanlig sjukdom och förlorade halva sin penis och mannen som hade en sax i magen i 18 år innan läkarna hittade den.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du opererat dig någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.