Hur är det egentligen att ha sex med en person som har ett penisimplantat?
Hur är det egentligen att ha sex med en person som har ett penisimplantat? - Foto: Shutterstock/Okänd

Hon avslöjar: Så är det att ha sex med en "robotpenis"

Män som har erektionsproblem kan få penisimplantat som hjälper dem att hålla erektionen. Nu berättar en kvinna hur det är att ha sex med en sådan penis.


För många män är erektionsproblem något som förstör hela sexlivet och skapar en hel del ångest, därför är det bra att det finns något som kallas för penisimplantat som kan lösa problemet, skriver Daily Star.

Penisimplantat går att få i två varianter. Antingen är det två stänger som förs upp i kanalerna som i normala fall hylls med blod vid en erektion. Dessa kan sedan böjas till önskad position när det är dags för sex.

En annan variant är de uppblåsbara implantaten som sätts in på samma sätt men sedan kan pumpas upp med vatten via en pump i mannens pung.

Många har frågat sig hur det skulle kännas att ha sex med en sådan penis, och nu avslöjar en kvinna som faktiskt haft det exakt hur det är.

Anka Radakovich beskriver hur hon träffade en 39-årig man som hade ett av uppblåsbart implantat på grund av sin diabetes.

Hon berättar att det finns tre lägen av hårdhet: slak, halvhård, hård och, som hon beskriver det, "herregud du kommer döda mig med den där".

Innan paret dök ner mellan lakanen beskriver Anka det som att det tog mannen ungefär 20 pumpningar för att bli redo och hon sade att det "såg ut som när man blåste upp en ballong".

Så hur kändes det?

Enligt Anka så kändes det precis som att ha sex med en vanlig penis och hon kände inte implantatet någon gång, varesig under sexet eller oralsexet. Hon sade till och med att när de var uppe i det så hade hon redan glömt att att det var ett implantat, skriver Daily Star.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Mohammed som fick en robotpenis efter en olycka, vilket lett till en oväntad konsekvens och att han nu äntligen blivit av med oskulden.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft erektionsproblem?
Tack för din röst!