Vera vågade aldrig fråga om drömmannens nummer – nu vill hon hitta honom

Vera mötte sin drömman under en flygresa men hon vågade aldrig fråga om hans telefonnummer. Det ångrar hon nu.


De flesta letar efter sin drömpartner. Så även Vera från Tyskland. Hon tror sig dock ha hittat sin under en flygresa nyligen. Problemet är bara det att hon nu inte vet var han finns eller för den delen, vad han heter, skriver Mirror.

Det enda hon vet är att han är mörkblond, omkring 180 centimeter lång och hade under flygresan en vit skjorta och grå jacka på sig samt en läderväska.

Det var den tredje januari som de båda befann sig på flight FR2372 från London till Dublin där Vera är bosatt. Deras blickar möttes flera gånger under flygresan och de hann även med en kort liten pratstund vid bagageutlämningen. Vera vågade dock aldrig fråga om mannens telefonnummer.

Vera letar efter sin drömman. Bildkälla: Facebook

Något som hon verkar ångra djupt. Därför har nu hennes kompis Leonie ryckt ut för att hjälpa sin vän att hitta denna mystiska man på flight FR2372.

Genom ett Facebookinlägg som Mirror publicerat har de börjat jakten på honom.

"Älskade människor på Facebook, befann sig någon av er på flighten FR2372 med Ryanair från London Stansted till Dublin, tisdagen den tredje januari eller känner någon som var?" börjar hon texten med. För att sedan efterlysa mannen.

"Om du är den mystiska mannen på FR2372 så är den fina blonda tjejen du pratade med Vera, skicka ett meddelande till henne".

Vi hoppas att Vera hittar sin prins!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.