Den här bilden chockade hela världen – så har det gått för den lilla pojken

Nu har den fyraårige pojkens faster och gammelfarbror fått vårdnaden om honom.


Tidigare i år publicerade polisen i East Liverpool, Ohio, en otroligt hemsk bild på Facebook som fick hela världen att reagera, vilket Nyheter24 tidigare har rapporterat om.

För att visa narkotikaproblemet i Columbiana County, publicerade polisen bilden som visar en fyraårig pojke som sittandes i baksätet av en bil medan paret i framsätet har överdoserat på heroin.

Polisen regerade på bilen när de märkte att föraren förde vingligt. När de pratade med honom märkte de att han pratade sluddrigt och höll på att somna.

Pojken fick efter händelsen bo tillfälligt hos släktingar, och nu har domstol beslutat var han ska få bo permanent.

Den fyraårige pojken kommer att bo med sin faster och gammelfarbror i Myrtle Beach i South Carolina, då de nu fått vårdnaden över honom, skriver Metro.

Nyheter24 har tidigare skrivit om de tre tjejerna som fraktade 95 kilo heroin på kryssningen, och samtidigt lade ut hela resan på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.