Robbie lurade alla att han var tandläkare – och utförde billiga behandlingar.
1 av 2
Robbie lurade alla att han var tandläkare – och utförde billiga behandlingar. - Foto: Facebook / TT
En mardröm för alla med tandläkarskräck.
2 av 2
En mardröm för alla med tandläkarskräck. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Lurade alla att han var tandläkare – drog ut tio tänder utan bedövning

Den här nyheten är ingenting för dig som har tandläkarskräck. Mannen lurade alla att han var tandläkare och kunde nu gripas.


Robert "Robbie" Rheinlander greps förra veckan. Anledningen var att han haft en tandläkarklinik helt utan tillstånd. Håll i dig nu om du har tandläkarskräck.

Facebook

Den värsta detaljen är att blufftandläkaren enligt uppgift drog ut 10 tänder från en patients mun – helt utan bedövning.

Dessutom ska "Robbie" ha tillverkat löständer och erbjudit sina patienter att komma hem till dem i Florida, USA. Allt för en billigare behandling, uppger ABC News.

Scanpix/TT

Mannen ska ha sagt att han var tandläkare i staten South Carolina innan han flyttade till Florida. Efter lite efterforskning kunde polisen hitta uppgifter på att "Robbie" var tandtekniker mellan 2004 och 2006 men förlorade sitt jobb efter att ha orsakat extrema medicinska besvär för en kvinna.

Han kunde gripas efter att en polis jobbade under täckmantel och lyckades boka en tid hos blufftandläkaren. Mannen har fått gå fri efter att ha betalat borgen i väntan på rättegång, skriver brittiska Metro.

ABC News

Läs också om tandläkarens råd för att på riktigt få vita tänder – eller läs sanningen om hur värdelöst tandtråd egentligen är.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tandläkarskräck?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man mördade bekant med sparkar och slag

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).