Diane och hennes dejt njöt av en riktigt lyxig middag. Men den fick ett riktigt snopet slut.
1 av 5
Diane och hennes dejt njöt av en riktigt lyxig middag. Men den fick ett riktigt snopet slut. - Foto: Pixabay / Faksimil CBS Local
Diane Guilmette lärde känna Paul Gonzalez via dejtingappen Plenty of Fish.
2 av 5
Diane Guilmette lärde känna Paul Gonzalez via dejtingappen Plenty of Fish. - Foto: Faksimil CBS Local
Hans meddelanden smickrade henne så mycket att hon gick med på en middagsdejt, trots att restaurangen egentligen var alldeles för dyr.
3 av 5
Hans meddelanden smickrade henne så mycket att hon gick med på en middagsdejt, trots att restaurangen egentligen var alldeles för dyr. - Foto: Faksimil CBS Local
När dejten plötsligt tog springnota kände sig Diane både chockad och kränkt.
4 av 5
När dejten plötsligt tog springnota kände sig Diane både chockad och kränkt. - Foto: Faksimil CBS Local
Det visade sig att hon verkligen inte var den enda som hade drabbats av hans snåla beteende.
5 av 5
Det visade sig att hon verkligen inte var den enda som hade drabbats av hans snåla beteende. - Foto: Faksimil CBS Local

Diane åt på lyxrestaurang med nätdejt – blev fullständigt blåst

Den här oförskämda dejten var mer sugen på mat än något annat. Och det är inte första gången han har gjort något liknande heller.


Vi har nog alla varit med om mer eller mindre lyckade dejter.

Som exempelvis Natasha från Stockholm som blåste en snubbe rejält när han betedde sig som en douche. Eller Tobias, som råkade swipea höger på sin egen kusin på Tinder.

Någon annan som hade en riktigt usel dejt nyligen, var Diane Guilmette från Los Angeles, USA.

Hon och hennes dejt hookade upp via dejtingappen Plenty of Fish. Han kontaktade henne och smickrade henne en hel del, så hon gick med på att gå på dejt och käka middag tillsammans.

Bildkälla: CBS Local

Han föreslog att de skulle ses på en restaurang som egentligen var lite i dyraste laget för henne, men hon gick till slut med på att ses där ändå.

Väl på plats på stället beställde hennes dejt sin mat och åt med god aptit. När han hade ätit upp nästan hela måltiden så skulle han bara gå iväg för att ringa ett snabbt samtal.

Och här fick den romantiska dejten sitt trista slut. Dejten kom nämligen aldrig tillbaka till bordet. Han stack och lämnade henne med en nota att betala, motsvarande hela 1 380 kronor.

Diane Guilmette kände sig självklart både chockad och kränkt och försökte kontakta mannen via appen, men han hade blockat henne.

Efter händelsen la hon upp bilder på mannen online för att varna andra om hans beteende. Då visade det sig att hon var allt annat än ensam om att ha blivit utsatt för den glupska bedragaren.

– Många kvinnor har kontaktat mig och berättat att han har gjort samma sak mot dem, säger Diane Guilmette i en intervju med CBS Local.

Diane Guilmette. Bildkälla: CBS Local

Polisen har nu identifierat mannen som en person vid namn Paul Gonzalez från staden Alta Loma i Kalifornien. Det har också visat sig att han har tagit springnota från en hårklippning på en frisersalong tidigare i år.

Nu misstänks Paul Gonzales för minst två fall av bedrägeri.

Ett betydligt mer oskyldigt prank utsatte Narmin sin singelkusin Chrille för nyligen, men det spårade snabbt ur fullständigt. Missa inte heller klippet där Calle Shulman får en chock, när det visar sig att Anita Schulman dejtar vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också upplevt en riktigt kass dejt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.