Mannen dödförklarades efter motorcykelolyckan.
1 av 3
Mannen dödförklarades efter motorcykelolyckan. - Foto: TT/Wikimedia
Han placerades i ett av bårhusets kylar.
2 av 3
Han placerades i ett av bårhusets kylar. - Foto: Wikimedia
När mannens familj kom för att identifiera honom fick de en chock.
3 av 3
När mannens familj kom för att identifiera honom fick de en chock. - Foto: TT

Levande man låg instängd i bårhuskyl – i två dagar

Mannen från Sydafrika hade blivit påkörd av en motorcykel och dödförklarades på sjukhuset. Men två dagar senare fick hans familj en riktig chock.


Msizi Mkhize var på väg hem efter att ha träffat en vän när han blev påkörd av en motorcykel i Kwa-Mashu, Sydafrika förra veckan, skriver Metro UK.

Msizi fördes till sjukhus där han snabbt dödförklarades innan hans kropp förflyttades till bårhuset och lades i en kyl. Hans familj kontaktades och de skulle komma och identifiera kroppen två dagar senare.

När familjen väl var på plats och personalen tagit fram Msizis kropp fick familjen dock en rejäl chock. Det visade sig nämligen att Msizi fortfarande hade puls – trots att han varit "död" och legat i en kyl i två dagar.

28-åringen fördes snabbt till Mahatma Gandhis sjukhus. Under fem timmar försökte sjukhuspersonalen återuppliva Msizi, men tragiskt nog var det för sent och han dog slutligen på sjukhuset.

Msizis pappa Peter Mkhize säger till The Times via Metro UK att:

– Jag har inte ord nog att beskriva det fruktansvärda som hänt mitt barn. Att spendera en hel dag och en natt i en bårhuskyl är fel.

Det här är dock inte första gången någon levande person spenderat en natt på ett bårhus. Den här killen till exempel dödförklarades efter att han svept vodka på en fest. Sedan vaknade han upp i en kyl några timmar senare och återvände till festen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kvinnan som åkte på en bilresa genom USA medan hon hade sin döde man i baksätet och pojken som dödförklarades och skulle kremeras men vaknade till liv i sista stund.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för döden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanarieöarna kokar – protesterar mot massturism

Grekiskt prinspar går skilda vägar

Prins Nikolaos av Grekland och prinsessan Tatiana av Danmark skiljer sig efter 14 års äktenskap.

Man död i villabrand

En man i 65-årsåldern har avlidit i en brand i en villa i Älvsjö i Stockholms kommun.

Vanliga maten innehåller cyanid – så lite förgiftar dig

Varje år uppsöker tusentals personer sjukhus på grund av förgiftning. En riskfaktor är vanliga frön och mandlar som finns i många hushåll. Det finns sorter som nämligen innehåller det livsfarliga giftet cyanid.

Morgonens nyheter 20 april

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

En bil misstänks ha utsatts för en detonation och därefter börjat brinna i Landskrona under natten, skriver polisen på sin hemsida.