Emilie har varit försvunnen sedan 10 juli.
1 av 3
Emilie har varit försvunnen sedan 10 juli. - Foto: Privat
18-åriga Emilie Meng.
2 av 3
18-åriga Emilie Meng. - Foto: Privat
Polisen menar att försvinnandet är ett mysterium.
3 av 3
Polisen menar att försvinnandet är ett mysterium. - Foto: Privat

Emilie har varit försvunnen i fyra månader – här är polisens tre teorier

Danska Emilie Meng, 18, försvann den 10 juli. Nu har hon varit försvunnen i över fyra månader.


Det var den 10 juli som danska Emilie Meng, 18, försvann. Hon sa hej då till sina vänner efter en utekväll i Korsør och sedan dess har hon varit spårlöst försvunnen.

Massiva sökinsatser har gjorts av både polis och allmänhet. Nu har hon varit försvunnen i över fyra månader och polisen arbetar med tre olika teorier om vad som kan ha hänt.

– Vi arbetar efter tre hypoteser. Det första är att hon har försvunnit självmant, den andra att hon har varit med om någon olycka av något slag och den tredje är om hon har blivit utsatt för ett brott, säger Søren Ravn Nielsen som leder utredningen till BT.

– Vi arbetar på bred front med utredningen men det finns i nuläget inget genombrott. Och vi har heller ingen information att gå ut med en efterlysning om, säger han.


– Vi arbetar hårt för att ta reda på vad som har orsakat Emilies försvinnande. Vi hoppas att vi kan ta reda svaret. Men det finns inget som pekar oss åt någon bestämd riktning.

Här kan du läsa mer om Emilie Mengs försvinnande. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.