Killarna råkade lägga till Eleanor i gruppchatten: "Min mage vände sig"

Några killar i Eleanors klass råkade av misstag lägga till henne i deras gruppchatt. När hon såg vad de hade skrivit om henne fick hon en chock.


Eleonor Henry, 22, från Melbourne i Australien fick en chock när hon kollade på sin telefon och insåg att hon hade blivit tillagd i killarna i klassens gruppchatt.

Killarna själv hade inte märkt att de råkat lägga till henne i konversationen, där de bland annat hade skrivit vad de ville göra med henne.

Det mesta handlade om hur de skulle få henne i säng.

Bildkälla: Facebook

– Jag blev bara illamående, min mage vände sig. De kändes som att jag bara ville dra ner persiennerna och gömma mig under en filt, säger hon till Daily Mail Australia.

Bildkälla: Facebook

Efter att ha pratat med sin syster bestämde hon sig för att publicera skärmdumpar på konversationen på Facebook, vilket fick mycket uppmärksamhet.

Bildkälla: Facebook

Men innan hon publicerade allt som killarna hade skrivit om henne samt deras försök att säga "förlåt" så hörde hon av sig och varnade klasskompisarna.

Bildkälla: Facebook

"Förstår att du är upprörd, men alltså allt sades som ett skämt och ingen tar något på allvar i den gruppen. Att lägga ut det här gör ingen nytta alls", skrev en av killarna som varit delaktig i gruppchatten.

Bildkälla: Facebook

"Det här är varför jag kommer leva och dö som en feminist. Nu åker vi tillbaka till 2016. Låt oss återvända till den där diskussionen om jämställdhet." skrev hon tillsammans med bilderna på Facebook.

Eleonor publicerade det hela med ett syfte: att visa andra hur kvinnor kan bli behandlade, skriver Daily Mail Australia.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.