Ett lik hittades under en hotellsäng.
1 av 2
Ett lik hittades under en hotellsäng. - Foto: Google Maps/TT
2 av 2
- Foto: TT

Hotellgästerna klagade på konstig lukt – då upptäcktes ett lik under sängen

Gästerna som checkade in på hotellrummet var helt ovetande om att det fanns ett lik under sängen de sov på.


Att sova på hotell ska vara något kul, men de här gästerna mådde nog inte så bra när de fick reda på vad som låg under sängen.

Gäster på ett hotell i Mexiko var helt ovetande om att det låg ett inplastat lik under sängen de sov på. Polisen i Mexico City misstänker nu att den döda kvinnan hade legat under sängen i minst en vecka innan det upptäcktes på Hotel El Senador.

Gästerna som hade bott på rummet berättade för personalen att de hade känt en konstig lukt som troligen kom från under sängen. Så personalen bestämde sig för att lyfta på sängen och kolla vad det var som luktade.

Google Maps

Det var då som den hemska upptäckten under sängen gjordes. Städpersonalen rapporterade det till hotelledningen som i sin tur larmade polisen, skriver Daily Mail.

När sjukvårdare anlände till hotellet kunde de bara konstatera att kvinnan var död och att hon troligen var någonstans mellan 25 och 30 år. En rapport från rättsläkaren bekräftade sedan att kvinnan hade dött av kvävning.

– Under tiden som kvinnan låg under sängen har flera gäster checkat in på rummet där liket hittades under sängen, säger en talesperson från hotellet.

Personalen på hotellet berättade att kvinnan hade anlänt till hotellet tillsammans med en man men det finns inga bilder tillgängliga på någon av dem.

Detta betyder att identiteten på både den döda kvinnan och mannen som hon kom till hotellet med fortfarande är ett mysterium, rapporterar Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!