Hon föll flera meter efter att ha jagats av mannen.
Hon föll flera meter efter att ha jagats av mannen. - Foto: Facebook / TT

Hannah trillade och blev paralyserad – utnyttjades sexuellt i tio timmar

När Hannah ramlade från klippor i Thailand blev hon sexuellt ofredad i tio timmar. I dag kan hon knappt gå och mannen har fått sitt straff.


Hannah Gavios, en 23-årig amerikansk backpacker, blev i september sexuellt ofredad i tio timmar av en thailändsk man. Det hände efter att hon ramlade ner från en klippa och inte kunde röra sig.

Facebook

Under tiden som Hannah låg helt paralyserad så blev hon sexuellt utnyttjad i flera timmar av 28-årige Apai Ruangwong. Han har nu dömts till fängelse i fem år för den barbariska akten efter att ha erkänt sina brott.

Facebook. Mannen dömdes till fem års fängelse.

Mannen var också anledningen till att hon ramlade då han redan innan fallet försökt slita av hennes kläder. Han jobbade i en butik där Hannah frågade efter vägen och började sedan att förfölja henne. Innan hon sprang mot klipporna så lyckades hon bita mannen i örat för att få honom att sluta.

Det skedde i Krabi, Thailand när Hannah tog en semester från sitt jobb i Vietnam som engelsklärare.

Hon låg kvar på klipporna tills morgonen efter fallet. Hon togs sedan snabbt till ett sjukhus efter att hon helt förlorat känseln i båda benen. Det visade sig att hon hade brutit ryggen efter det dramatiska fallet. Och var givetvis traumatiserad efter att inte kunna kämpa emot när 28-åringen tog på henne.

– Han penetrerade mig inte, men han gjorde precis allt annat. Jag var helt säker på att jag skulle dö och kände mig helt hjälplös, säger hon enligt brittiska Metro.

Facebook

Kort därefter flögs hon till sin hemstad New York och fortfarande har inte Hannah någon känsel i sina vrister, fötter och baksida av ryggen. Hon har fått lära sig att gå igen med hjälp av bland annat kryckor.

Läs också om kvinnan som blev pussad på brösten i live-tv helt utan sitt medgivande – eller om mannen som blev friad från sexuellt ofredande för att kvinnan hade "för stora bröst".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde mannen fått längre straff?
Tack för din röst!