Han skrev opassande saker när han skrev på Whatsapp.
1 av 3
Han skrev opassande saker när han skrev på Whatsapp. - Foto: Whatsapp
Hon har anmält honom.
2 av 3
Hon har anmält honom. - Foto: Whatsapp
Han förstod inte varför.
3 av 3
Han förstod inte varför. - Foto: Whatsapp

Singelmamman rasar mot budets sexattack: "Din bild gör mig kåt"

"Jag är bara människa och du borde inte skriva till en man när du har så mycket urringning – din bild gör mig kåt", skrev budet.


Rhian Davies, 29, använde sig av företaget Yodel för att beställa hem smink. Nu rasar hon mot hur budbäraren betedde sig efter han hade levererat hennes paket.

Instagram

När mannen hade lämnat hennes läppstift vid hennes hus i Stafford, England, så hade hon ett missat samtal och Rhian skrev då ett meddelande till honom via meddelandeappen WhatsApp, skriver The Sun.

Då fick hon svaret:

"Jag försökte att ringa dig igår för att hitta din adress... Jag är bara människa och du borde inte skriva till en man när du har så mycket urringning – din bild gör mig kåt".

Hon frågade då om han verkligen var ett bud och varför han betedde sig så oprofessionellt. Han gick då till motattack med att hon försökte flörta med honom.

– Jag skicka ett meddelande och frågade vem det var för det hade kunnat vara en kompis eller en dejt. Men jag kunde knappt förstå det när han skrev att min bild gjorde honom kåt, säger mamman till The Sun.

Hon fortsätter med att berätta att hon kände sig chockad och illamående. Hon tycker att man ska kunna lita på företag och att de ska hantera ens uppgifter professionellt – och inte börja sexchatta.



Rhian skrev också till budet att hon skulle anmäla honom till företaget.

Företaget själva tar väldigt illa vid sig av budets beteende och tar anmälningarna seriöst. En undersökning har nu startats för att reda på om personen kommer få sparken, skriver brittiska Metro.

Läs också om den hemliga konspirationen bakom en bild med en snygg tjej – eller frisörens snygga svar till en kund som betedde sig homofobiskt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde han bli av med jobbet?
Tack för din röst!