En 32-årig man har gripits misstänkt för sexuella övergrepp på flickvännens 9 månader gamla bebis.
1 av 3
En 32-årig man har gripits misstänkt för sexuella övergrepp på flickvännens 9 månader gamla bebis. - Foto: TT/Jackson County Police
Bebisen hittades blodig.
2 av 3
Bebisen hittades blodig. - Foto: Pixabay
Mannen nekar till anklagelserna.
3 av 3
Mannen nekar till anklagelserna. - Foto: Jackson County Police

Anklagas för våldtäkt på spädbarn – bebisen hittades naken och blodig

En 32-årig har gripits, misstänkt för våldtäkt på sin flickväns 9 månader gamla bebis. Men mannen nekar och skyller på blackout.


En 32-årig man i West Virginia har gripits, misstänkt för sexuella övergrepp på sin flickväns 9 månader gamla dotter. Enligt polisen ska fallet vara det värsta sexbrott de har sett på 20 år.

Flickvännen ska ha vaknat upp och då insett att både hennes pojkvän Benjamin Taylor och dotter var försvunna. Efter att ha upptäckt sin dotter naken, medvetslös och täckt i blod i källaren slog hon larm till polisen.

Bebisens tillstånd är nu kritiskt.

Enligt polisen ska Benjamin ha ändrat sitt uttalande flera gånger i förhör. Bland annat säger han att han bara skulle tvätta och då tog med sig bebisen ner i källaren. Han vet inte alls hur hon skadades eftersom han fick en "blackout".

Taylor är nu häktad på South Central Regional Jail. Borgen ligger på 2 miljoner dollar, motsvarande 17 140 000 svenska kronor, skriver Independent.

I somras friades en man från våldtäkt mot barn för att han hävdar att han sov när han gjorde henne gravid.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.